Bijuteria de autor semnata David Sandu va fi expusa in cadrul Festivalului George Enescu

BUCURESTI - 3 septembrie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

David Sandu a fost invitat de catre organizatorii Festivalului Enescu sa expuna la Sala Mare a Palatului si in Piata Festivalului (Piata Revolutiei).

Festivalul George Enescu este un prilej de bucurie culturala autentica. Organizatorii au vrut sa ofere publicului amator de muzica clasica si ocazia de a admira lucrarile unor artisti romani. Astfel au fost organizate doua spatii de expunere, iar bijuteriile semnate de David Sandu vor fi prezente in ambele locatii.

In perioada 8 – 26 septembrie, in holul Salii Mari a Palatului, este organizata o expozitie cu vanzare disponibila tuturor spectatorilor festivalului. Expozitia David Sandu va fi deschisa in fiecare zi, incepand cu orele 18:30.

In perioada 11 – 20 septembrie, in Piata Festivalului (Piata Revolutiei – Intre Ateneul Roman, Biblioteca Universitara si Palatul Regal) vor fi organizate expozitii si evenimente culturale. Expozitia David Sandu va fi gazduita intr-unul din corturile din piata si va oferi publicului unele dintre cele mai recente creatii ale artistului, in fiecare zi incepand cu orele 16:00.

Despre SC Eleven Concept SRL

Nascut in 1974 in Bucuresti intr-o familie de artisti, David Sandu isi incepe drumul de bijutier ca ucenic, la 13 ani, in atelierul maestrului Vlad Gherghiceanu. Azi, David Sandu si-a asumat limpede directia artistica: el face bijuterie de autor, adica o bijuterie care se sustrage simplei functii decorative.
Pe scurt :
- Studii private de bijuterie intre 1989 si 1992
- Obtine diploma de absolvire a Academiei de Arte din Bucuresti in 2004
- Incepand din 1996, participa la numeroase expozitii organizate in Bucuresti, Venetia, Basel, Bruxelles, etc.
- In 2005 isi deschide propria galerie in Bucuresti, impreuna cu asociata sa, Ioana Andrei
- In 2007 obtine Premiul Intai al Tahitian Pearls Trophy, East European Region, category Ring
- In 2008 este primul roman care participa la prestigioasa expozitie internationala INHORGENTA Europe, cel mai important targ european de design de bijuterie, organizat la Munchen
- In 2009 a fost selectat la Design Podium - Inhorgenta 2009.

Atelier David Sandu:
Str. Smardan nr. 30, etaj 1, Bucuresti
Telefon: 0721 451 693 / 0723 582 599

davidsandu@davidsandu.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-eleven-concept-srl/bijuteria-de-autor-semnata-david-sandu-va-fi-expusa-in-cadrul-festivalului-george-enescu