Etelecom.ro-Consulta cel mai bun pret!

BUCURESTI - 2 decembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Etelecom.ro, magazinul virtual cu cea mai bogata oferta de produse de telecomunicatii, a initiat la inceputul acestei luni campania „Pretul Saptamanii”.

„Avand in vedre ca suntem cel mai mare furnizor de produse de telecomunicatii de pe piata online, am hotarat sa folosim acest atu pentru promovarea celor mai bune produse din punct de vedere al raportului calitate/pret din acest domeniu. Am initiat campania „Pretul Saptamanii” cu scopul de a pune la dispozitia consumatorului in fiecare saptamana cel mai bun pret de pe piata la unul din produsele comercializate pe platforma etelecom.ro. Ma refer in mare parte la cele din domeniul in care activam noi si anume in telecomunicatii. Clientii nostri vor putea consulta pretul si produsul propus pentru saptmana in curs pe home page-ul de pe site-ul companiei, www.etelecom.ro”, sustine Andreea Chirciu, E-tail Sales Director.
Campania a incepe din luna decembrie si va continua pe intreg parcursul anului 2009. Oficialii companiei sunt optimisti in privinta rezultatelor campaniei, considerand acesta initiativa pozitiva avand in vedere apropierea Sarbatorilor de Iarna.
Etelecom.ro este proprietate a Grupului European Telecom si a fost lansata in decembrie 2006. Inca din primul trimestru al anului 2007, magazinul a cunoscut un succes deosebit, obtinand multiple nominalizari si premii, de mentionat este cel din cadrul Galei Premiilor in E-commerce 2007, unde platforma etelecom.ro a castigat locul intai la categoria telecomunicatii.

Despre SC EUROPEAN TELECOM SRL

Despre European Telecom

EUROPEAN TELECOM este o companie specializata in implementarea proiectelor de telecomunicatii avansate si a retelelor convergente de date. Consultant si Integrator de solutii telecom pe piata locala, European Telecom vine in intampinarea clientilor sai cu pachete-oferta de solutii si servicii adresate in special segmentului corporate. Echipamentele din portofoliul European Telecom sunt produse de mari furnizori globali, lideri in segmentul telecomunicatiilor, iar serviciile European Telecom poarta garantia calitatii oferita de brandurile :

Alcatel-Lucent, Avaya, LG-Nortel, Panasonic, Siemens.

Lidia Butnaru

Tel. / Fax: 021.642.42.92/90
E-mail: office@eurotelecom.ro
Web pages: www.eurotelecom.ro