Agentia Eurya Travel lanseaza cea mai avantajoasa oferta turistica de sezon

BUCURESTI - 21 martie 2012

Comunicat tip General in Turism

Agentia Eurya Travel, prietenosul atelier de calatorii, lansează cea mai buna oferta de sezon a momentului. Daca va grabiti sa rezervati puteti prinde oferta de cazare 7 nopti in Grecia la pretul uneia singure nopti.

Agentia de Turism Eurya Travel

Cazare in Grecia Paralia Katerini hotel de 3* (la 4 minute de plaja) - 24 euro / persona / sejur 7 nopti .

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

Plecari : 20 martie, 27 martie, 04 mai, 11 mai, 18 mai, 25 mai.

Oferta este valabila numai cu transport cu Autocar clasificat international pentru 60 euro/ pers.

Fara alte taxe! Waw...

Visul Agentiei Eurya Travel, este ca împreună cu prietenii săi să creeze o comunitate a celor ce vor să călătorească, să descopere, să inveţe la preturi mici. Călătoria înseamnă civilizaţie, iar pe site-ul nostru veţi găsi sfaturi de călătorie, destinaţii interesante şi metode pentru o vacanţă reuşită.

Veniți alături de Agentia care face din oferirea de calatorii ieftine o distractie și pregatiți-vă pentru a vă petrece vacanta visata!

Mai multe detalii despre oferta noastra gasiti pe www.eurya.ro

Despre SC EURYA TRAVEL SRL

Eurya Travel este rezultatul uniunii intre pasiune si ambitie. Pasiunea de a explora si ambitia de a oferi excelenta in servicii de calatorii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-eurya-travel-srl/agentia-eurya-travel-lanseaza-cea-mai-avantajoasa-oferta-turistica-de-sezon