Standard Snacks tinteste pentru acest an o crestere de 10% a cifrei de afaceri

BUCURESTI - 20 mai 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Compania Standard Snacks si-a propus pentru acest an cresterea cu 10% a afacerilor. Tinta va fi atinsa prin cresterea productivitaţii, optimizarea gamei de produse si concentrarea pe brandurile profitabile, care au cerere mare pe piata, precum biscuitii Bazzaconi, covrigeii Rontzy si sticksurile Lillo.

Standard Snacks tinteste pentru acest an o crestere de 10% a cifrei de afaceri

Bucuresti, 19 mai – Compania producatoare si distribuitoare de produse alimentare Standard Snacks estimează pentru anul in curs o crestere a cifrei de afaceri de 10%, dupa ce anul trecut a realizat vanzari de aproximativ 15 milioane de euro. Tinta va fi atinsa prin cresterea productivitatii, optimizarea gamei de produse si concentrarea pe brandurile profitabile, care au cerere mare pe piata, precum biscuitii Bazzaconi, covrigeii Rontzy si sticksurile Lillo.

„In 2010, chiar daca va fi un an dificil, prin organizare si o mai buna pozitionare pe piata, cred ca vom putea realiza o crestere a afacerilor. Contextul economic, care a determinat modificarea obiceiurilor de consum si reducerea bugetelor dedicate cumparaturilor, ne obliga sa fim foarte atenti la piata, flexibili, sa ne concentram pe produsele bine primite de consumatori”, a declarat Dorin Dragoi, presedintele Standard Snacks.

De asemenea, Standard Snacks va continua exporturile, in special catre partenerii din Bulgaria si Italia, pentru a consolida această directie de business, care are in prezent o pondere de 10% in afacerile companiei. Compania exporta de peste cinci ani marcile Bazzaconi si Rontzy in Bulgaria, unde detine o cota de piata importanta – 18%, desi anumiti producatori locali au copiat produsele companiei. Totodata, in Italia este exportata marca Bazzaconi Party, un mix de biscuiti sarati, covrigei si ministiksuri cu sare.

Despre SC Headline RO

Despre Standard Snacks

Compania Standard Snacks a fost fondata in anul 1995 si are capital integral romanesc. Pentru a se integra in economia romaneasca, Standard Snacks s-a orientat spre productie, activitatea sa fiind reprezentata de fabricarea si distributia produselor alimentare, ca de exemplu: snacksuri cu diferite arome, chipsuri, alune, popcorn, ministicksuri, covrigei, cereale pentru micul dejun, popcorn boabe, seminte de floarea soarelui si de dovleac. In acest moment, Standard Snacks are circa 400 de angajati si 10 puncte de lucru pe teritoriul tarii, care deservesc fiecare cate 3 - 4 judete.

Contact media: Headline
Adrian Popa, Consultant PR
Tel.: 0756 054434, Email: adrian.popa@headline.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-headline-ro/standard-snacks-tinteste-pentru-acest-an-o-crestere-de-10-a-cifrei-de-afaceri