Promotii profile pvc marca Roplasto

Botosani - 20 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Constructii

Ganditi-va la facerea dumeavoastra!Profitati de oferta noastra.

Incheie un contract in perioada 13-31 ianuarie si vei beneficia de: transport, armatura- Gratuit, indiferent de cantitatea comandata, profil 5 camere la pret de 3 .
Termeni si conditii flexibile.

Despre HIDROPLASTO

HIDROPLASTO® este unic reprezentant in Romania al concernului german BESAGROUP®, principal furnizor pe plan mondial al solutiilor, tehnologiilor si produselor de ultima ora in domeniul constructiilor, companie multinationala cu parteneri peste tot in lume, recunoscuti prin CALITATE, COMPETENTA si gama variata de produse.
Compania noastra ofera profile hidroizolante (waterstops), sisteme pentru etansarea rosturilor, sisteme hidroizolante pentru terase si acoperisuri, limitatori suprafata, sisteme pentru dilatatie - expansion joints, profile pentru imbinari simple si mobile, lagare si suporti elastomerici pentru poduri, profile dilatatie poduri, aparate de reazem, lagare sferice - spherical bearings, lagare recipiente - pot bearings, profile elastomerice, suporti glisanti elastomerici, benzi de reazem glisante, folie glisanta, suporti amortizare a sunetului, bandaje Lucobit, injectie cu rasini, cordon expandabil, profile termoplastice, accesorii cofrare si armare beton, garnituri si accesorii, profile PVC marca ROPLASTO®, sisteme tamplarie PVC, manere duble de sustinere, manere si carlige individuale, manere din PP si PE pentru imbinare la sacose, dispozitive inchidere sticle, capace de spray-uri, capace de tuburi, distantiere pentru industria betonului.

Tel:0231 522525
Fax:0231 522526
office@hidroplasto.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-hidroplasto-srl/promotii-profile-pvc-marca-roplasto