Thracia – Primul joc online 100% romanesc

BUCURESTI - 5 martie 2010

Comunicat tip General in IT&C

30.000 lupte si aproape 10.000 de jucatori inregistrati. Asa arata Thracia – Primul joc online 100% romanesc la 2 luni de la lansare.

Thracia – Primul joc online 100% romanesc

Creat pentru a revolutiona industria jocurilor online de tip Web-Based, prinsa de ani buni in impasul ce parea de netrecut al jocurilor Text-Based cu continut static, Thracia a reusit sa creeze un enviroment dinamic din punct de vedere grafic prin imbinarea cu success a tehnologiilor Flash si Java.
Lansat fara a avea parte de surle si trambite, Thracia devine pe zi ce trece taramul unde din ce in ce mai multi jucatori de jocuri online de tip Web-Based isi masoara fortele.
Incadrandu-se in stilul de joc MMORTTBS, Thracia reuseste sa readuca in memoria jucatorilor strategia luptei pe tururi, un stil de lupta ce a fost folosita cu success de seria “Heroes Of Might and Magic” sau “Disciples”.
Fanii jocurilor de strategie vor fi placut surprinsi ca, fara a fi nevoie sa instaleze un client pe calculator, lucru ce le confera o mare mobilitate, reusesc sa participe activ din punct de vedere grafic impreuna cu ceilalti jucatori la lupte in sistem TBS(Turn Based Strategy), la explorari in timp real al unei lumi imense a Thraciei, aflati fiind la comanda “Eroului” lor, la dezvoltarea unui regat aflat sub conducerea lor, si chiar la interactiunea cu mii de personaje conduse de catre un Modul de Inteligenta Artificiala dezvoltat special pentru joc. Toate aceste optiuni sunt completate cu succes de posibilitatea folosirii a sute de vraji si de posibilitatea achizitionarii a mii de artefacte.

Trailer Thracia: http://www.youtube.com/watch?v=6Z3nq4Kj8WY

Despre SC Infotrend Consulting SRL

Infotrend Consulting, firma ce a creat de la zero in romania proiectul Thracia, este o firma cu capital 100% romanesc si a folosit in dezvoltarea jocului o echipa 100% romaneasca.

Cozmin Manoli

office@thracia.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-infotrend-consulting-srl/thracia-primul-joc-online-100-romanesc