Anunţ de presă

Comunicat tip General in Afaceri

Proiect finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Anunţ de presă

S.C. IRBIDIUS S.R.L., cu sediul in Roman, str.Stefan cel Mare, bl.M9, parter1, jud. Neamt, anuntă finalizarea in data de 14.07.2009 a contractului de finantare incheiat cu Ministerul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de afaceri, in vederea accesarii de fonduri nerambursabile prin Programul Operaţional Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”, Axa Prioritara 1 – „Un sistem inovativ si ecoeficient de productie”, Domeniul de interventie D 1.3 “ Dezvoltarea durabila a anteprenoriatului “, Operatiunea de „Sprijin pentru consultantă acordat intreprinderilor mici si mijlocii”. Proiectul intitulat „Achizitionarea de servicii de consultantă pentru dezvoltarea unui nou domeniu de activitate in cadrul societatii” a fost depus in cadrul schemei de finantare „Sprijin pentru consultantă acordat intreprinderilor mici si mijlocii” si a fost implementat in perioada 14.05.2009 – 14.07.2009, la Roman, jud. Neamt. Valoarea totala a proiectului este de 51.900 lei, din care valoarea finantării nerambursabile este de 36.330 lei ( Fondul European de Dezvoltare Regionala si bugetul national).
Obiectivul proiectului este „Sprijinirea unei dezvoltari economice, sociale, durabile si echilibrate teritorial, potrivit nevoilor si resurselor specifice, imbunatatirea mediului de afaceri si a infrastructurii de bază”

Persoana de contact
Nume Petenchi Ovidiu
Funcţie adminstrator