www.e-fertilitate.ro - anticonceptional si metoda de conceptie

BUCURESTI - 24 februarie 2009

Comunicat tip General in Sanatate

LENTILECONTACT RO EXPERT SRL anunta lansarea oficiala a noului magazin ONLINE www.e-fertilitate.ro destinat comercializarii produselor specifice : teste de fertilitate - EASY TEST , teste de sarcina MINUT tip stilou, termometre bazale, suplimente nutritive.

Care este momentul optim pentru a concepe un copil? Doriti evitarea unei sarcini nedorite? Toate aceste probleme sunt rezolvate folosind testul de fertilitate 'EASY TEST'. Discret, sigur, eficient, modern, cu utilizare simpla, raspuns rapid, design placut, cu functie dubla:contraceptie si sarcina, fara efecte secundare, patentat si certificat CE.

Incerci sa ramai insarcinata si nu reusesti? Unde exista probleme si cum afli?
Care sunt cauzele principale a infertilitatii atat la femei cat si la barbati si care sunt posibilitatile lor de tratare ? Dieta ori stilul de viata ne poate ajuta ? Care sunt metodele de contraceptie ? Ce inseamna calendarul personal al fertilitatii ?

Daca nu poti sa ai copii pe cale naturala, atunci probabil iti vei dori sa stii care iti sunt posibilitatile de concepere artificiala si ce presupun ele. Ce inseamna fertilizarea in vitro, care sunt procedurile de inseminare artificiala, ce efecte poate avea acest proces asupra corpului si psihicului nostru, care sunt sansele de reusita de a avea un copil perfect sanatos, ori care sunt toate metodele de fertilizare ale secolului al XXI-lea?

Doresti sa devii parinte ? Ce analize trebuie sa faci inaintea si in timpul sarcinii, ce boli ale parintilor afecteaza si copilul, ce dieta trebuie sa aiba viitoarea mamica, si ce trebuie oare sa iei in considerare atunci cand iti doresti o sarcina dar exista riscuri?

Raspunsul la aceste intrebari si framantari pe www.e-fertilitate.ro

Compania administreaza reteaua de magazine online «loveRnet » formata din :

Lentilecontact.ro - www.lentilecontact.ro - PRIMUL magazin online pentru lentile de contact medicale, cosmetice/estetice sau color/colorate ORIGINALE de la cei mai mari producatori de lentile de contact: Bausch & Lomb, CIBA Vision, Johnson & Johnson, CooperVision si Sauflon Pharmaceuticals. Mai multe detalii pe www.lentilecontact.ro

Ochelarisoare.ro - www.ochelarisoare.ro - PRIMUL magazin online care comercializeaza ochelari de soare ORIGINALI de la cele mai cunoscute branduri precum Guess, Miss Sixty, Just Cavalli, Alviero Martini, Mont Blanc, Timberland, Roberto Cavalli, Police si in cel mai scurt timp Oakley. Mai multe detalii pe www.ochelarisoare.ro

Vital-natura.ro - www.vital-natura.ro - magazin online pentru produse 100% NATURALE , ORIGINALE din China, India etc. Produse naturale, energizante, revigorante, tonifiante, stimulante, refacere potenta sexuala. Calitate GARANTATA de cei mai mari producatori.

LENTILECONTACT RO EXPERT SRL, cu ocazia zilei de 1 MARTIE, ureaza tuturor clientelor si colaboratoarelor ca Primavara 2009 sa le readuca speranta, optimismul, credinta in mai bine si spor la toate!

Despre SC LENTILECONTACT RO EXPERT SRL

LENTILECONTACT RO EXPERT SRL este o companie specializata in comercializarea lentilelor de contact, acesoriilor, solutiilor de curatare si intretinere ale lentilelor de contact - www.lentilecontact.ro , ochelarilor de soare.originali - www.ochelarisoare.ro , a produselor naturiste – www.vital-natura.ro si a produselor de fertilitate - www.e-fertilitate.ro
021- 310.63.36 (in reteaua Romtelecom)
0372.98.24.32 (in reteaua Vodafone)