RugVity Home - Lichidari de stoc la covoare Wissenbach

BUCURESTI - 23 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii, Media / Publicitate, HoReCa

Lichidari de stoc la covoare Wissenbach. Cu ocazia reinnoirii colectiilor anuale de covoare RugVity Home ofera reduceri in valoare de 50%

covoare RugVity

RugVity Home - Lichidari de stoc la covoare Wissenbach

23-02-2012 Bucuresti. Cu ocazia reinnoirii colectiilor anuale de covoare, lantul de magazine RugVity Home  va ofera  reduceri in valoare de 50% pentru diverse modele din colectia Wissenbach.

Colectia Wissenbach  se remarca prin materiale de cea mai buna calitate germana si un design unicat. Stilul abordat este personalizat in functie de fiecare model in parte si poate varia de la cel minimalist / modern pana la cel traditional /oriental. Traditia si experienta isi pun amprenta pe solutiile gasite in combinatiile de culori iar sinergia dintre lana pura si matase completeaza cu eleganta orice ambient.

Fie ca este vorba de design modern sau tipare traditionale, tesaturi manuale stravechi sau tehnologii de ultima generatie, atentia aproape exagerata pentru detaliu in texturile expuse se bazeaza pe cultura si traditie la cel mai inalt standard.

“Aceasta oferta limitata ofera clientilor nostri posibilitatea achizitionarii unui covor innodat manual la un buget  de covor mecanic. In aceasta perioada  promovam in exclusivitate pentru Romania decoratiuni interioare de lux la preturi accesibile tuturor” declara Adrian Margean, directorul general al companiei

RugVity onoreaza comenzile in limita stocului disponibil. Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul oficial de covoare online RugVity Home.

Despre RugVity

RugVity este unul dintre cei mai mari importatori de covoare si decoratiuni interioare de lux ce detine showroom-uri în Bucuresti (zona Ghencea si Baneasa) si in alte zone ale tarii. Printre brandurile de top comercializate se regasesc Guy Laroche si Renato Balestra, Wissenbach, Volker, Rugvity Rugs, Applico Joop, Pierre Cardin, Solidfloor, Balsan, Affreschi @ Affreschi, Courious Boy, Asiatic, Zebra, Kids. Compania detine exclusivitate pentru majoritatea brand-urilor si impune un nou standard în domeniul covoarelor manuale si decoratiunilor interioare de pe piata romaneasca, oferind “o nota decorativa aparte”.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-mega-marrex-srl/rugvity-home-lichidari-de-stoc-la-covoare-wissenbach