Rugvity ofera promotii la covoare pentru copii

BUCURESTI - 6 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii, HoReCa, Imobiliare

RugVity inaugureaza sezonul de promotii la sectiunea covoare pentru copii. Acum puteti achizitiona covoare de copii din fibra naturala la preturi de senzatie. Toate articolele sunt confectionate la cele mai inalte standarde, fiind non-toxice, non-alergice si cu proprietati anti- bacteriene si termoizolante.

covoare de copii

Cu ocazia inceperii noului sezon, RugVity ofera o gama larga de covoare pentru camera copiilor. Acestea pot fi achizitionate in 4 dimensiuni standard si sunt realizate intr-o gama de culori pastelate, cu desene vesele,  ce vor decora armonios camera micutilor si vor crea o atmosfera pozitiva si calduroasa. Toate modelele sunt confectionate din lana de neozeelandeza si sunt proiectate pentru a spori educatia si creativitatea copiilor. In functie de modelul ales, tesatura densa de lana se imbina cu inseritii de  bumbac, matase, piele sau canepa si stabilesc noi standarde in materie de design interior.  Printre calitatile ce definesc aceste articole se numara proprietatile termoizolante, non-toxice, non-alergice si anti-bacteriene.  Astfel covoarele de copii din gamele Rugvity doresc sa ridice standardul, aducand exponatele pana la rangul de opere de arta la preturi  accesibile.

“Bucuria celor mici trebuie reflectata prin toate elementele care impodobesc lumea lor de basm, dar mai cu seama covorul care este aliatul direct prin care se face trecerea in incapere. Prin multitudinea de culori dar si prin calitatea fibrei din care e confectionat, covorul este prietenul celor mici, el fiind cel care atrage si intregeste personajul din poveste. Va invitam sa consultati oferta noastra la showroom-urile RugVity  si www.rugvity.ro”,  declara Adrian Margean, directorul general al companiei.

Taguri: rugviycovare de copii
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-mega-marrex-srl/rugvity-ofera-promotii-la-covoare-pentru-copii