Tapet si profile decorative de calitate numai la RugVity

BUCURESTI - 1 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Constructii, HoReCa, Imobiliare

tapet profile decorative RugVity

RugVity Home comercializeaza o colectie impresionanta de tapet si profile decorative ce ofera un stil aparte oricarei incaperi. Compania ofera o gama variata: tapet standard pe suport de hartie, tapet din fibre natural, matase, bumbac, texture exotice si tapet artistic de tip fresca.

Fie ca sunteti pasionati de arhitectura si design, animale sau natura, religie, arta abstracta sau fotografie, RugVity va ofera solutiile ideale pentru a va exprima personalitatea in spatiile desemnate. Pentru satisfactia totala a clientilor, dupa efectuarea masuratorilor se poate simula computerizat spatiul in care va fi incadrat tapetul.  Astfel se pot experimenta diferite modele de tapet pentru a fi siguri ca ati facut alegerea potrivita! Indiferent de stilul ornamental dorit, arhitectii de la RugVity va ofera suport si va sfatuiesc pentru a face cele mai bune alegeri raport calitate-pret. Echipele  de profesionisti va asigura montaj si va garanteaza lucrarea la cheie. De asemenea ,la sfarsitul lucrarii, beneficiati de intregul suport pentru intretinerea spatiului amenajat.

Printre brand-urile de top comercializate se regasesc Applico, Marburg, GranDeco, PS International, Limonta, Luxory Italian Art, Deco Lux, NMC si multi altii. RugVity detine exclusivitate pentru majoritatea brand-urilor, oferind numai produse de cea mai inalta calitate posibila la ora actuala.

“Dorim sa venim in intampinarea clientilor nostri cu oferte senzationale pentru produse exclusiviste. Ne mentinem standardele europene de calitate,  promovand pe piata din Romania brand-uri de renume, cu finisaje exceptionale la preturi  accesibile, adaptabile oricarui buget. Va invitam sa consultati oferta noastra la showroom-urile RugVity  si www.rugvity.ro”,  declara Adrian Margean, directorul general al companiei.

Taguri: tapetrugviy
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-mega-marrex-srl/tapet-si-profile-decorative-de-calitate-numai-la-rugvity