KIDS PAAAAAARTY CU RADIO MINISAT!

Targoviste - 31 mai 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Radio MINISAT pregăteşte de 1 iunie micilor săi ascultători o super petrecere! Aceasta reprezintă încununarea unei săptămâni în care părinţii au intrat în direct cu realizatorii pentru a povesti o năzdrăvănie antologică din copilăria lor. Cu aceeaşi ocazie, părinţii şi-au înscris copilul la petrecerea pe care Radio MINISAT o organizează de 1 iunie.

Pe terasa 'La moara' din parcul târgoviştean Chindia, cei 30 de copii înscrişi vor face cunoştinţă unii cu alţii şi se vor lăsa amuzaţi de nebunaticii Bebel şi Bebela. Bineînţeles, Radio MINISAT va pune la bătaie cea mai potrivită muzică şi multe idei de concursuri cu premii pe loc.
Partenerii care sprijină reuşita acestui eveniment sunt vechii noştri prieteni Active Party, Editura Litera Internaţional pe care vă invităm să o descoperiţi la www.litera.ro, Editura Anteea din Cluj Napoca-specializată în carte educativă bilingvă pentru preşcolari şi şcolari mici - www.editura-anteea.ro, cotidianul Jurnalul Naţional care oferă petrecăreţilor noştri colecţia sa de cărţi pentru copii şi săptămânalul local Impact.
Tot de 1 iunie, MINISAT TV va petrece alături de micii sărbătoriţi în cadrul unei emisiuni organizate special pentru ei. Jocuri, concursuri, desene pe asfalt în faţa televiziunii şi multă distracţie îi aşteaptă pe invitaţii noştri de la Şcoala nr.5, Şcoala nr. 10 şi de la Palatul Copiilor, dar şi pe telespectatorii pe care îi dorim în număr cât mai mare în faţa micilor ecrane. Distracţie garantată!

Despre SC MINISAT SRL

Radio MINISAT este liderul de necontestat al presei audio dâmboviţene.
După crearea staţiilor afiliate de la Moreni (94,4 MHz), Gaesti (100,50 FMh), Moroeni (87,80 FM), Titu (91,9 MHz), Radio MINISAT a ajuns să acopere 90% din suprafaţa judeţului Dâmboviţa. Odată cu obţinerea a încă 12 licenţe radio în ţară, în 2005 au început să emită şi staţiile afiliate de la Predeal (90,0 MHz), Caransebeş (99,9 MHz), Reşiţa (92,7 MHz), Mizil (88,6 MHz), Scorniceşti (101,6 MHz), Voineasa (107,6 MHz), Olteniţa (97,3 FM), Călăraşi (95,5 FM), Zimnicea (92,6 MHz), Alexandria (88,1 FM), Roşiorii de Vede (95, 9 FM), Slatina (96,70 FM).
Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.radiominisat.ro

Simona Arabagiu
Tel/fax: 0245/212196
Mobil: 0722/209.207