Multi Development SRL (multitech.ro) devine distribuitor autorizat FOBA Laser

Brasov - 9 martie 2010

Comunicat tip General in Industrie

Multi Development SRL (multitech.ro), unul din cei mai importanti furnizori de solutii de prelucrare laser din Romania, devine distribuitor autorizat FOBA, extinzandu-si portofoliul de sisteme laser.

Multi Development SRL (multitech.ro) devine distribuitor autorizat FOBA Laser

«In urma achizitionarii companiei FOBA de catre ALLTEC, suntem incantati sa incepem un parteneriat cu acest producator renumit pe plan international in domeniul echipamentelor laser industriale. Astfel, obiectivul nostru este sa devenim lideri pe piata sistemelor de prelucrare laser din Romania, indiferent daca este vorba de echipamente de marcare, gravura sau de taiere cu precizie. Compania noastra se detaseaza de ceilalti jucatori de pe piata prin faptul ca ofera solutii integrate pentru diferite domenii industriale, solutii ce au la baza echipamente profesionale si tehnologie de ultima ora.» afirma Melinda Torok, Managing Partner, Multi Development SRL.

La sfarsitul anului 2009 ALLTEC GmbH, producatorul german de sisteme laser de marcare si codificare, achizitioneaza compania FOBA Technology Services GmbH, expert in echipamente laser de precizie. Fuziunea companiilor reuneste peste 65 ani de experienta in domeniul laserelor industriale si are numeroase avantaje:

* Un portofoliu extins de produse: Produsele FOBA se integreaza in portofoliul existent ALLTEC astfel luand fiinta cea mai variata game de produse laser de marcare si gravura de pe piata - de la sisteme integrabile pe linii de productie complexe pana la statii de lucru pentru prelucrare individuala.
* Prezenta globala: In viitor, serviciile de vanzari si service vor fi constant extinse, astfel imbunatatindu-se relatia de client / furnizor. Serviciile de suport si consultanta pentru clientii FOBA va fi asigurat de ALLTEC prin reprezentantii sai teritoriali.

«Pentru a asigura cresterea noastra in special in sectorul de marcare si gravura pe produse individuale, am preluat FOBA, un partener viguros si cu experienta, ca impreuna sa putem acoperi necesitatile segmentului de piata» precizeaza Hermann Klein, Managing Director ALLTEC. Kevin Quinlan, Vice-Presedintele FOBA afirma: «Compania nou formata satisface cerintele si nevoile clientilor din intreaga lume in special in domeniul industriilor auto, electronica, inginerie electrica si productie de semiconductoare, precum si in industria constructoare de masini si unelte / scule». Potrivit Theo Ostendorf, Managing Director FOBA, consolidarea relatiei cu ALLTEC este «o dezvoltare pozitiva. FOBA devine un furnizor major de sisteme de identificare produse, astfel FOBA este in masura sa confirme reputatia sa de expert in sisteme laser de inalta calitate». Achizitionarea FOBA reprezinta continuarea consecventa a politicii de expansiune al ALLTEC pentru consolidarea pozitiei sale de lider in domeniul sistemelor de marcare, codificare si gravura laser.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-multi-development-srl/multi-development-srl-multitech-ro-devine-distribuitor-autorizat-foba-laser