Centrul de Protezare, Ortezare si Recuperare „ORTOPEDICA” mai aproape de copiii si adultii cu disabilitati din Constanta.

Constanta - 20 martie 2007

Comunicat tip General in Sanatate

Copiii si adultii cu disabilitati din Constanta au de acum inainte acces pe plan local la dispozitive medicale de ultima generatie destinate recuperarii si corectarii unor deficiente fizice sau organice prin deschiderea in Constanta, pe Bd. Mamaia nr.61 a unui nou sediu ORTOPEDICA.

Activitatea Centrului este axata atat pe pe realizarea protezelor externe de membre, a ortezelor diverse si incaltamintei ortopedice utilizand tehnologie performanta si personal specializat ,cat si pe comercializarea unei game diverse de fotolii electrice si manuale pentru invalizi, cadre, carje, bastoane, proteze externe de san, aparate pentru oxigenoterapie, saltele anti-escare, paturi speciale.
Prin noul sediu deschis in Constanta,Centrul de Protezare Ortezare si Recuperare ORTOPEDICA ofera persoanelor cu nevoi speciale sansa de a avea o viata normala, mai multa independenta si mobilitate, sansa unei vindecari mai rapide si mai sigure prin utilizarea dispozitivelor medicale optime.
In acelasi timp costurile pe care fiecare pacient trebuia sa le suporte pentru deplasarea in Bucuresti si eventuala cazare sunt acum eliminate prin prezenta Centrului pe plan local.

Despre SC ORTOPEDICA SRL

Beneficiarii dispozitivelor medicale furnizate de Centrul ORTOPEDICA sunt persoane care au suferit amputatii de membre, persoane nascute cu malformatii congenitale, copii care au dobandit in timp afectiuni ale sistemului osos, persoane care au suferit diverse traumatisme, sportivi, persoane imobilizate temporar sau permanent, persoane aflate in stare de convalescenta, varstnicii.
Centrul de Protezare Ortezare si Recuperare ORTOPEDICA
Persoana de contact: Nicoleta Dragoi-Director zonal
Adresa: Bd. Mamaia nr 61
Constanta, jud. Constanta
Tel/Fax: 0241/611909
Mobil: 0727 277 257
contact@ortopedica.ro