O vara isteata si distractiva pentru copilul tau cu PALESTRA TRAINING

Timisoara - 18 iunie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Centrul de educatie PALESTRA TRAINING vine in intampinarea parintilor printr-o oferta variata si flexibila pentru copiii, si anume clubul de vara SUMMER FUN, in perioada 21 iunie - 27 august.

Va oferim 3 variante in cadrul clubului de vara , in functie de preferintele parintilor si ale copiilor:

1. program intergrat in intervalul 9:00 - 13:00, care incepe cu un timp de jocuri si concursuri in aer liber, in Parcul Botanic, urmat de activitati creative si distractive de invatare a limbilor engleza sau germana si finalizand cu atelierele de arta care includ introducerea copiilor in tehnici de colaj, craft, desen si pictura.

2. varianta scurta, in intervalul 10:00 - 13:00, care contine clubul de engleza, respectiv germana, urmat de atelierele de arta,

3. program prelungit, in intervalul 9:00 - 17:00, care ofera posibilitatea servirii pranzului, in sistem catering, urmat de un timp de citit povesti, jocuri si cantece, initiere in muzica si dans.

Inscrierile au inceput si se fac in sistem abonament saptamanal, pentru o mai mare flexibilitate pe tot parcursul verii.

Va asteptam cu drag!

Despre PALESTRA TRAINING SRL

Prin aceasta varietate a intervalului orar al clubului de vara SUMMER FUN, dorim sa venim in intampinarea parintilor, care pot opta pentru oricare dintre cele 3 variante, in functie de nevoi.

Pe langa Clubul de vara, functioneaza in continuare si cursul de engleza pentru copii care se desfasoara de 2 ori/saptamana, in intervalul orar 16:00 - 17:30
Va asteptam sa ne vizitati la sediu, pe str. V.Alecsandri nr.6, ap.9 sau sa ne contactati telefonic la nr.tel. 0372753553, in intervalul 12:30 - 19:30
office@palestratraining.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-palestra-training-srl/o-vara-isteata-si-distractiva-pentru-copilul-tau-cu-palestra-training