Paradigma Teknik, divizie a companiei Paradigma Group este distribuitor exclusiv al produselor SHURE

BUCURESTI - 3 august 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Paradigma Group anunta ca incepand cu luna august 2006 a devenit unic distribuitor in Romania al prestigiosului brand de microfoane SHURE. Acest lucru va fi in masura sa puna in valoare pe piata noastra o gama extinsa de produse, atat pentru profesionistii din industria de entertainment, cat si pentru numeroase locatii unde au loc evenimente de gen (cluburi, restaurante, discoteci, business center-uri, sali de conferinte si congrese).

“Suntem mandri ca microfoanele SHURE vor fi distribuite in Romania prin intermediul Paradigma Teknik, divizie a companiei Paradigma Group. Ele constituie in acest moment brandul numarul 1 din lume in domeniu, calitatea si performantele acestora fiind recunoscute pretutindeni. Acesta este un pas esential inainte pentru noi in oferirea de noi solutii si perspective tehnice partenerilor nostri”, spune Cristi Singer, director general la Paradigma Group.

Cu o traditie de peste 80 de ani in inovatie, SHURE a transformat pasiunea sa de a produce microfoane si produse audio de performanta intr-o obsesie. Nu este o surpriza ca SHURE continua sa defineasca standardele in industria de profil pentru microfoane si produse audio.
SHURE s-a dedicat in intregime acelora care au vrut sa spuna adevarul in note muzicale, cuvinte si sunete inca din 1925. SHURE produce microfoane si produse audio pentru amplificarea, procesarea si mixarea sunetului. Trecutul SHURE este sinonim cu inovatia si excelenta. De exemplu, microfoanele SM 57 si SM 58 sunt inca cele mai vandute in intreaga lume – la aproape 50 de ani de cand au fost lansate.
Acest succes este si a fost dintotdeauna datorat recunoasterii produselor SHURE ca instrumente care, nu in ultimul rand, garanteaza o exprimare autentica pentru diverse grupuri de profesionisti din lumea intreaga.
Fara dorinta acelora care au vrut sa-si faca propria voce auzita, nu ar fi existat SHURE Incorporated .
Acum, dupa 80 de ani, SHURE este in continuare dedicat conceptului de a fi instrumentul audio pentru exprimarea personala, pastrand ideea ca SHURE este sinonim cu “your sound”.
Paradigma Group, prin divizia sa Paradigma Teknik, a devenit distribuitorul exclusiv al produselor SHURE in Romania.

Gama de produse SHURE cuprinde :
- Microfoane
Cu o lunga traditie, microfoanele SHURE au trecut testul timpului. Ele sunt ideale pentru scena sau studioul de inregistrari. Indiferent daca sunetul este amplificat sau inregistrat, microfoanele SHURE reprezinta partenerul ideal la concerte, pe scenele unde au loc congrese si conferinte, la transmisiile TV, la spectacolele in aer liber sau in sali.

- Wireless Systems
De mai bine de 10 ani, SHURE a creat alternative la microfoanele traditionale cu cablu. Acum cu greu o scena poate functiona fara SHURE wireless system. In Europa, ca si-n lumea intreaga, aceste echipamente se gasesc in baruri, teatre, statii de radio si televiziune, studio-uri de inregistrari, in salile de gimnastica din licee, in biserici, in salile de concert sau chiar pe stadioane.
Prezentatorii si performerii sunt atasati de libertatea de miscare si flexibilitatea pe care wireless-ul le-o confera. Sistemele UHF SHURE reprezinta solutia indeala indiferent daca e vorba de o festivitate Grammy® Awards, Oscar, concerte in turneu sau spectacole live TV.

- Mixere si procesoare audio
SHURE a mers mai departe de mixere mobile si preamplificatoare oferind procesoare audio care asigura o utilizare confortabila in spatele scenei. De la mixarea automata si feedback control, la semnalul de broadcast emis si procesarea digitala a semnalului, SHURE ofera o multitudine de produse inovative. Cel mai nou si mai cautat echipament SHURE este P4800 System Processor cu SoundPlex, procesare digitala a semnalului, si cea mai usor utilizabila interfata de pe piata.

- Monitoare personale
Aceste produse ofera control, flexibilitate, personalizarea mixului de monitor, calitate superioara a sunetului, eliminarea feedback-ului, mobilitate.
Monitoarele personale SHURE sunt o alternativa eleganta la monitoarele conventionale de scena, oferind posibilitatea de a obtine cele mai bune performante de fiecare data.

- Doze HI-FI si de Platane
Cu dozele SHURE se poate asigura o redare de calitate superioara a placilor de vinil. De asemenea, SHURE ofera ace pentru pick-up-urile din cluburi si garanteaza o fiabilitate unica. Modele clasice precum M44-7 sunt alegerea celor mai buni DJ din lume. Toate dozele SHURE sunt construite pe baza unei structuri magnetice patentate, avand o greutate foarte mica ceea ce asigura o uzare minima a discurilor, furnizand in acelasi timp un semnal audio foarte puternic.

Din artistii si grupurile care de-a lungul timpului au folosit produse din gama SHURE putem enumera : Alice Cooper, Anthrax, Blondie, Natalie Cole, Juanes, George Benson, Chris Isaak, Yeah Yeah Yeahs, The Who, Steve Grove, Tom Jones, LeAnn Rimes, Dj Magic Mike, D-Styles, etc.

Clientii SHURE prin intermediul Paradigma Teknik - divizie a Paradigma Group - sunt :
-Muzicieni si formatii
-Centre de congrese si conferinte / centre de afaceri
-Ingineri de sunet
-Companii de rental / Organizare evenimente
-Statii de radio si televiziune
-Studiouri de inregistrare / filmare
-Cluburi / discoteci,
-Teatre / opere
-Biserici / catedrale
-Institutii de invatamant (licee, scoli, universitati)

Produsele SHURE in Romania vor fi disponibile incepand cu luna septembrie 2006.
Paradigma Teknik va oferi consultanta tehnica la standarde europene in evaluarea fiecarui proiect astfel incat clientii sai sa poata beneficia de o abordare personalizata in atingerea obiectivelor lor.
Scopul final al diviziei Paradigma Teknik este de a conferi partenerilor sai certitudinea unei investitii eficiente si durabile prin achizitionarea produselor SHURE.

Detalii suplimentare despre gama de produse SHURE, comercializata de Paradigma Teknik, pot fi obtinute de la Dl. Wolfgang Kober, Audio sales and system design, la adresa de e-mail wk@paradigmaproduction.ro sau la numarul de tel (+40)21 3236002.

Despre SC PARADIGMA GROUP SRL

Paradigma Group
Str Romulus Nr 47
tel 021 323 60 02