Târgul Toamnei / Halloween Fest

Locul desfasurarii: Oradea Plaza (stația de tramvai de la Billa), Piața Cetății, Nr.1

Organizator: Professional Advertising & Events

Târgul Toamnei / Halloween Fest

Professional Advertising & Events , în colaborare cu Oradea Plaza, vă invită sa participați la Târgul Toamnei / Halloween Fest , eveniment ce se va desfășura în perioada 23 Octombrie – 2 Noiembrie 2014 la  Oradea Plaza (stația de tramvai de la Billa), Piața Cetății, Nr.1, Oradea,  atât pe platoul exterior cât și in interiorul complexului.

Târgul Toamnei

Dacă tot a venit toamna și ne schimbăm garderoba cu haine, încălțăminte și accesorii de anotimp mai rece, firmele prezente la eveniment oferă prețuri speciale la o gamă largă de produse: încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii din piele naturală, haine din blană, bijuterii și accesorii handmade.

Produsele bio și eco pentru îngrijirea corpului în sezonul rece nu lipsesc de la acest eveniment, vizând în special conștientizarea   vizitatorilor  în folosirea de  materiale, produse bio și naturale: cosmetice, produse de sănătate, alimentare și nu numai.

Pentru gurmanzi, în cadrul standurilor prezente la eveniment se poate degusta diferite produse: pâine și produse de brutărie, dulciuri de casă, dulciuri și delicatese din Ungaria, miere și produse apicole, dar și kurtos kalacs, langoși, plăcinte, gogoși, etc.

• Delicatese și bunătăți ;
  • Produse tradiționale, naturale, bio și eco ;
  • Restaurante, terase, promovare petreceri de Halloween sau ocazii speciale ;
  • Dulciuri și prăjituri de casă ;
  • Vin fiert, castane și dovlecei copți ;
  • Kurtos kalacs, langoși, placinte, gogoși, etc. ;
  • Îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii (toamnă-iarnă) ;
  • Handmadeuri, diverse.

Halloween Fest

Halloween-ul este o ocazie pentru ca cei mici și cei mari să se bucure împreună și să alunge spiritele rele prin multă voie bună. Professional Advertising & Events a pregătit o diversitate de activități care să aducă tuturor zâmbetul pe buze.

• Jocuri și jucării specifice ;
  • Accesorii și costume de Halloween ;
  • Decorațiuni și aranjamente florale ;
  • Handmadeuri specifice sărbătorii ;
  • Lumânări, candele și lampinioane ;
  • Concurs de sculptat și pictat bostani și expunerea lor ;
  • Ateliere de creație ;
  • Parada măștilor ;
  • Dansul măturilor .

Se vor acorda premii pentru, cel mai / cea mai:

1. frumos costum de Halloween ;
  2. frumos dovleac sculptat ;
  3. frumos dovleac pictat ;
  4. haioasă poză de Halloween ,
  5. haios dans de mături ;
  6. originală mască de Halloween.

Program :

23 Octombrie –   1  Noiembrie J – S : 09.00-20.00

2  Noiembrie D : 09.00-18.00

INTRARE LIBERĂ!

Pentru detalii și înscrieri:SC Professional Advertising & Events SRLOrganizator Târguri și ExpozițiiTelefon : 0730 720 836Email: office@publicitate-evenimente.roWebsite: www.publicitate-evenimente.ro

Despre SC PROFESSIONAL ADVERTISING AND EVENTS SRL

Organizari targuri, expozitii, festivaluri si evenimente; publicitate in media local si national, radio si TV; productie materiale publicitare si promotionale personalizate: banner, roll-up, flyere, etc.; distributie si hostess materiale publicitare.

Confirmare pana la data: 23 October 2014

Participare: Intrare libera