Piscine acoperite si incalzite pentru iarna

BUCURESTI - 19 octombrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Cei care isi doresc sa inoate in piscine pe timp de iarna in spatiul privat pot opta pentru constructia unei piscine acoperite si incalzite. Avantajul acestor piscine este ca pot fi folosite intreaga perioada a anului.

Inainte de a construi o piscina un studiu geotehnic este solutia ideala pentru a rezolva problema fezabilitatii. Astfel, rezultatele studiului pot demonstra ca terenul respectiv poate suporta greutatea piscinei umplute cu apa.

Forma piscinei este relvanta pentru activitatile pe care doriti sa le realizati, insa si pentru aspectul estetic pe care doriti sa il afisati. Piscinele dreptunghiulare confera un aspect clasic, iar cele curbate se armonizeaza placut cu natura, integrandu-se perfect in cadrul natural.

Echipa Innotech Plast a muncit din greu pentru a construi piscine cu un consum redus de energie și care sa se integreze armonios in mediul inconjurator. Acoperisurile si temporizatoarele pentru pomparea apei sau pentru iluminat reprezinta cateva metode cu ajutorul carora puteti diminua consumul de energie al piscine.

Compania Innotech Plast, este o echipa profesionista care poate construi integral piscine din materiale de calitate. De asemenea, construiesc si pontoane plutitoare, bazine piscicole, viviere, hidrobioane, fose septice, cuve de galvanizare, tavi de retentie, viviere, rezervoare industriale, separatoare de hidrocarburi.

Pentru mai multe detalii intrati website-ul http://www.innotech-plast.com sau contactati-ne la 0745 668 331.

Nume: Stefan Claudiu

Nr. de telefon: 0745 668 331

E-mail: innotechplast@gmail.com

Website: http://www.innotech-plast.com

Facebook: https://www.facebook.com/innotechplast

Despre Innotech Plast:

Innotech Plast ofera constructii din plastic pentru orice proiect. In functie de necesitatile dumneavoastra putem construi o gama variata de produse din plastic.

Radio Teen este o agentie de marketing online, care ofera servicii precum campanii SEO, Facebook, Adwords si altele adaptate pentru fiecare afacere.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-radio-teen-srl-d/piscine-acoperite-si-incalzite-pentru-iarna