Conferinta "Reabilitarea termica-directii de actiune"

BUCURESTI - 28 martie 2013

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Constructii, Tehnologie

Live site

Reabilitarea termica a blocurilor de locuinte si a cladirilor publice reprezinta cea mai importanta oportunitate de afaceri din acest an pentru constructorii rezidentiali si producatorii de materiale specifice.

Conferinta

Astfel, in prezent primariile depun proiecte de reabilitarea termica a blocurilor de locuinte cu finantare din fonduri europene, bugetul alocat fiind de 300 milioane de euro.In primul trimestru din 2013 urmeaza sa fie lansat si programul vizand reabilitarea termica a spitalelor, cu un buget de 100 milioane de euro.

Totodata, reprezentantii Ministerului Dezvoltarii au confirmat faptul ca, in urma negocierilor cu Comisia Europeana, Romania va primi, in urmatoarea perioada de programare bugetara a Uniunii Europene (2014-2020), circa doua miliarde de euro pentru investitii in eficienta energetica.

Subiecte:

*Directivele europene privind reabilitarea termica a blocurilor de locuinte si a cladirilor detinute de administratia publica

* Programul MDRAP pentru reabilitarea termica cu fonduri europene. Actualitate si perspective

* Perspectivele pietei de reabilitare termica

Speakeri:

* Invitat special de la Comisia Europeana:Koen Delanghe, manager de program la Directia Generala pentru Politica Regionala si Urbana a Comisiei Europene

* Iulian Matache, secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii

* Bogdan Atanasiu, senior expert in eficienta energetica in cadrul Institutului Pentru Performanta Cladirilor din Bruxelles

* Serban Danciu, Task Force Manager BPIE Romania

* Horia Petran – sef sectia Performante Energetice ale Constructiilor Durabile, din cadrul INCD URBAN-INCERC

* Ion Dogeanu, director executiv al Agentiei pentru Eficienta Energetica si Protectia Mediului, sector 1 Bucuresti

* Emilia-Cerna Mladin, presedintele Asociatiei Auditorilor Energetici pentru Cladiri

Prezentari comerciale: Veka, Raiffeisen Banca pentru Locuinte S.A., Adeplast, Europlastic SRL.

Conferinta este organizata de revista Bursa Constructiilor, joi 4 aprilie 2013 la World Trade Center Bucuresti.

Pentru inscrieri sau detalii contactati-ne la tel: 0735 010 169 e-mail: revista@constructiibursa.ro!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-ring-media-srl/conferinta-reabilitarea-termica-directii-de-actiune