Lansare Satu Mare Online

Satu Mare - 28 februarie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Prin lansarea recentă a portalului Satu Mare Online se realizează un pas înainte în dezvoltarea pieţei media din Satu Mare, asigurând sătmărenilor din toată lumea o sursa stabilă de informare şi de satisfacere a nevoilor de servicii online.

Lansare Satu Mare Online

Cel mai nou produs de pe piaţa media din Satu Mare, site-ul www.satumareonline.ro se vrea a fi un portal util pentru toţi sătmărenii, oriunde ar fi ei în lume. Structurat sub formă de portal de ştiri, informaţii utile şi servicii online, site-ul are menirea de a servi ca un forum virtual pentru locuitorii judeţului, dar şi pentru cei care sunt, vremelnic sau nu, departe de meleagurile natale, însă îşi păstrează interesul pentru tot ce se întâmplă acasă.

În acest scop, actualizăm pe tot parcursul zilei ştirile, atât cele locale, cât şi cele naţionale şi internaţionale, pentru a fi siguri că cititorii noştri află printre primii cele mai proaspete informaţii. De asemenea, aceştia au la dispoziţie link-uri utile spre site-urile autorităţilor şi organizaţiilor neguvernamentale sătmărene, precum şi spre alte site-uri cu conţinut divers.

Ca o noutate absolută pe piaţa online din Satu Mare, este prezentată oferta celor mai importante agenţii imobiliare şi parcuri auto din Satu Mare, dar şi a restaurantelor şi pizzeriilor care asigură livrare la domiciliu, iar sătmărenii care doresc să călătorească au ocazia să completeze formulare online pentru rezervări de bilete pe microbuse, autocare, avioane, dar şi pentru închirieri de maşini. O atenţie specială acordăm tineretului, care are la dispoziţie diverse „puncte de atracţie” pe site, constând în secţiuni în care pot să-şi posteze fotografiile de la petreceri, link-uri spre site-uri de comunitate, bloguri, etc.

Despre SC Satu Mare Online SRL

Satu Mare Online - portalul de ştiri şi servicii online al sătmărenilor de pretutindeni
SC Satu Mare Online SRL, B-dul Vasile Lucaciu nr.35, Satu Mare, tel. 0261-768.899
office@satumareonline.ro