CURS AUTORIZAT COMUNICARE. Totul comunică. Tu? 12-13 mai 2012

BUCURESTI - 27 aprilie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Turism, HR

“Avem nevoie de 2 ani ca să învățăm să vorbim, și de o viață întreagă să învățăm sa tăcem.” Proverb chinezesc

Dinamica vremurilor în care trăim unde avem presiunea performanței, afirmării și împlinirii personale și profesionale este una plină de oportunitați, resurse,, informații, paradigme, etc.
Știm multe. Auzim și mai multe. Vedem în ansamblu, în detaliu, pe fragmente. Iar de simițit? Iureșul evenimentelor, stărilor, emoțiilor poate accentua sau eroda sinele tău în drumul său către descoperire, către manisfestare.

Ca atare, provocare pe care ți-o lansam ție ca OM, ție ca PROFESIONIST este să vezi care e legătura dintre
I. Eu și Ceilalți
II. EU-TU-NOI – suntem prea mulți?
III. EU/TU – copil-adult-părinte

CURS  AUTORIZAT COMUNICARE. Totul comunică. Tu? 12-13 mai 2012

Care este valoarea adăugată pe care o caștigi aici?

Invitația pentru:

TINE. (Comunicarea este acel domeniu la care învățăm permanent și este extrem de dinamic)Persoane care lucrează permanent și în mod direct cu oameni, indiferent de locul din organigrama companieiPersoane care sunt într-un proces de dezvoltare  personală și profesionalăCei care și-au dat seama ca a comunica eficient duce la un nivel de performanță și relaționare ridicat.

Invitația este la:

Explorare de sine, co-creare de “spațiu autentic de învățare” și de redimensionare a taLa joacă cu sens și tâlcLa primit și dat “cadouri” de creștere a performanțeiDezvoltat performanță relaționalăExplorat oportunități de (auto)cunoaștereÎntărire de abilități de comunicare și leadership

Cine te însoțește în acest proces?

Raluca Medeșan – trainer SCHULTZ, facilitator, expert in comunicare

Care este investiția ta ?

= 700 RON (TVA=0)

*Taxa se poate achita în doua tranşe

(50% inainte de începerea cursului şi 50% inainte de susţinerea examenului de absolvire)

* Participanţilor la alte cursuri Schultz Consulting le oferim un discount de 10%.

*Oferim discount pentru grupuri mai mari de 3 persoane

*REDUCERILE NU SE CUMULEAZĂ

Ce include aceasta investiție:

Procesul de training timp de 2 zile

Examinare CNFPA (examen, eliberarea certificatelor)

Materiale de curs

Suport de curs

4 Pauze de cafea+ 2 Pauze de prânz

CARE SUNT PAȘII PENTRU A TE ASIGURA CĂ AI UN LOC REZERVAT LA ACEST CURS:

Pentru a te putea înscrie, te rugăm să ne transmiţi următoarele documente:

1. fişa de înscriere completată si semnată, pe care o poţi descărca de pe site-ul nostru www.schultz.ro;

2. copie după buletinul/ cartea de identitate;

3. copie după diploma de studii;

4. copie după certificatul de căsătorie (în cazul doamnelor care şi-au schimbat numele după căsătorie, iar numele de pe diploma de studii nu coincide cu cel actual)

5. copie după un document care să ateste achitarea taxei de participare .

Dacă ești interesat(ă) trimite te rog documentele necesare înscrierii,

până la data de 9 mai 2012 la adresa de e-mail alina.mihalache@schultz.ro;

fax: 021 315 65 48

Persoană de contact pentru detalii legate de înscriere și alte detalii administrative:

Alina Mihalache

Tel: 0728 16 33 03

Înscrierile se fac în ordinea primirii fişelor până la completarea locurilor.

Despre Schultz Consulting SRL

Schultz Consulting este o companie dinamică de consultanţă şi training în diferite domenii precum: dezvoltare instituţională,comunicare, lucru în echipă, management de program, management de proiect, leadership, negociere, resurse umane, mangementul timpului. Misiunea companiei noastre este de a oferi competenţe la standarde de excelenţă.Ingredientele pe care ne bazăm sunt: optimizarea cunoştinţelor, dezvoltarea abilităţilor şi formarea atitudinilor. Pentru aceasta folosim ştiinţele comportamentale aplicate prin metoda experenţială de formare, instruire a adulţilor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-schultz-consulting-srl/curs-autorizat-comunicare-totul-comunic-tu-12-13-mai-2012