Curs autorizat Manager de proiect 17-19 si 24-26 februarie 2012. Ultimele 2 zile pentru inscriere!

BUCURESTI - 13 februarie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Constructii

1. Ai idei de proiecte si ai nevoie de cineva care sa te ajute sa le implementezi?

2. Iti doresti sa intelegi conceptul de Project Management ?

3. Vrei sa inveti sa utilizezi instrumente specifice si sa iti dezvolti abilitatile necesare pentru a deveni un Project Manager de succes?

Daca raspunsul tau la aceste intrebari este DA, atunci INSCRIE-TE la CURSUL AUTORIZAT DE MANAGER PROIECT organizat de Schultz Consulting.

Cursul autorizat de MANAGER PROIECT va fi organizat la Bucuresti, str. Ronda, nr. 8 bis, sector 2, in perioada 17-19 si 24-26 februarie 2012.

Vom aborda  Managementul de proiect din 2 perspective:

Manager de proiectpentru proiecte in mediul business

Aceasta perspectiva vizeaza persoanele care se implica in  activitati de dezvoltare de noi produse / servicii, coordonare de departamente, de gestionare a echipelor sau a proceselor de business.

Abordarea temelor propuse in oferta va fi una pragmatica, toate exercitiile aduse in sala sunt  selectionate sub aspectul aplicabilitatii lor dovedite in industriile din care provin participantii.Accentul se va pune pe dezvoltarea abilitatilor manageriale destinate a facilita adaptarea activitatii companiei pe sistemul de lucru prin proiecte; dezvoltarea de proiecte ca oportunitate de crestere a propriului business; utilizarea instrumentelor de management de proiect in activitatea zilnica desfasurata in companie.

Manager de proiect pentru proiecte finantate din Fonduri Europene

Ne adresam astfel tuturor celor care implementeaza proiecte finantate din Fonduri Europene sau celor care doresc sa atraga finantari pentru diferite idei de proiect.

In cadrul acestui curs va vom impartasi din experienta noastra directa in scrierea si implementarea de proiecte pe diferite surse de finantare externa nerambursabila si va vom oferi tips and tricks pentru o cat mai buna implementare a proiectelor de acest gen in contextul socio-economic si legislativ din Romania. Va vom propune, de asemenea, instrumente specifice de monitorizare care pot fi aplicate in cadrul acestui tip de proiecte si vom aborda alte aspecte specifice, ca de exemplu: managementul si monitorizarea contractelor incheiate in urma achizitiilor publice derulate in cadrul proiectului sau managementul relatiei cu finantatorul.

Vom urmari in cadrul cursului, aspectele comune managementului de proiect (instrumente si metode specifice precum: bugetul, graficul Gantt, structura WBS etc).

La final veti sustine examenul de absolvire (test grila si proba practica) in baza caruia va fi emis certificatul de Manager de proiect.

Pentru inscriere si informatii suplimentare va rog sa o contactati pe Alina Mihalache.Telefon: 0728.163303alina.mihalache@schultz.ro

Despre Schultz Consulting SRL

Schultz Consulting este o companie dinamică de consultanţă şi training în diferite domenii precum: dezvoltare instituţională,comunicare, lucru în echipă, management de program, management de proiect, leadership, negociere, resurse umane, mangementul timpului. Misiunea companiei noastre este de a oferi competenţe la standarde de excelenţă.Ingredientele pe care ne bazăm sunt: optimizarea cunoştinţelor, dezvoltarea abilităţilor şi formarea atitudinilor. Pentru aceasta folosim ştiinţele comportamentale aplicate prin metoda experenţială de formare, instruire a adulţilor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-schultz-consulting-srl/curs-autorizat-manager-de-proiect-17-19-si-24-26-februarie-2012-ultimele-2-zile-pentru-inscriere