Finalizare cu succes a proiectului Be non(4)mally better!

BUCURESTI - 10 iulie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, ONG

Echipa Schultz Consulting a incheiat cu succes activitatile proiectului
Be non(4)mally better!. Proiectul a fost derulat cu sprijinul Comisiei Europene prin Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (www.anpcdefp.ro), fiind finantat printr-un grant in cadrul programului sectorial Leonardo da Vinci din Programul de Invatare pe tot Parcursul Vietii al Uniunii Europene (http://www.llp-ro.ro).

Finalizare cu succes a proiectului Be non(4)mally better!

Proiectul de mobilitati tip VETPRO, desfasurat in parteneriat cu Asociatia Internationala pentru Sport si Cultura (ISCA), si-a propus promovarea principiului pregatirii profesionale continue pe parcursul intregii vieţi a specialistilor in educatie nonformala din Romania si a avut drept scop cresterea calitaţii serviciilor de instruire si a produselor de formare profesionala continua a adulţilor in context european pe care Schultz Consulting le ofera organizaţiilor publice şi private din Romania.

 

Obiectivele proiectului au fost atinse in totalitate. Facilitarea dezvoltarii profesionale a unui numar de 6 formatori in domeniul educaţiei in context multicultural a condus la realizarea unui schimb de experienţa, informatii, cunoştinţe şi expertiza in domeniul educaţiei in context multicultural intre organizaţia de trimitere (Schultz Consulting, Romania) şi cea de primire (ISCA, Danemarca) in vederea creşterii competitivitaţii serviciilor oferite de catre Schultz Consulting instituţiilor, companiilor şi ONG-urilor din Romania.

 

In urma intalnirilor de lucru desfasurate in Copenhaga pe durata a doua saptamani, cei 6 formatori romani, impreuna cu echipa de specialisti internationali ai ISCA, au dezvoltat, testat si validat un set de instrumente de instruire in context multicultural, care sa poata fi utilizate si integrate ulterior in activitaţile pe care ambii parteneri le vor derula, prin care sa se creeze contexte de invaţare favorabile dezvoltarii competenţelor interculturale si colaborarii la distanţa cu diferiti parteneri europeni.

 

Schultz Consulting (www.schultz.ro) este o companie romaneasca de consultanţa in management şi training in domenii precum: dezvoltare instituţionala, comunicare, management de program, management de proiect, leadership, negociere, resurse umane. Portofoliul Schultz Consulting cuprinde companii naţionale şi multinaţionale, instituţii publice, administraţie publica centrala şi locala, organizaţii neguvernamentale.

 

ISCA - Asociatia Internationala pentru Sport si Cultura (www.isca-web.org) este o organizatie internationala care reuneste sportul, cultura si organizatiile pentru tineret de pe tot cuprinsul mapamondului. Pentru a-si atinge obiectivele, ISCA se concentreaza asupra a trei domenii: activitati, educatie si formarea unei politici. Pe langa promovarea unor evenimente si programe educationale, ISCA isi asuma un rol activ in implicarea in dezbaterile publice pe tema sportului si a culturii si depune eforturi pentru a influeta politicile publice in aceste sectoare. Per ansamblu, ISCA militeaza pentru imbunatatirea sanatatii si a starii a bine a indivizilor in societate.

 

Persoana de contact: Daniel Maciuca, Schultz Consulting, e-mail: daniel.maciuca@schultz.ro.

Despre Schultz Consulting SRL

Schultz Consulting este o companie dinamică de consultanţă şi training în diferite domenii precum: dezvoltare instituţională,comunicare, lucru în echipă, management de program, management de proiect, leadership, negociere, resurse umane, mangementul timpului. Misiunea companiei noastre este de a oferi competenţe la standarde de excelenţă.Ingredientele pe care ne bazăm sunt: optimizarea cunoştinţelor, dezvoltarea abilităţilor şi formarea atitudinilor. Pentru aceasta folosim ştiinţele comportamentale aplicate prin metoda experenţială de formare, instruire a adulţilor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-schultz-consulting-srl/finalizare-cu-succes-a-proiectului-be-non4mally-better