Agent de interventie Securitas castiga bursa internationala

BUCURESTI - 9 februarie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Alexandru Gonciaruc – Agent de interventie in cadrul Securitas Services Romania a castigat in urma unei selectii foarte riguroare, bursa Melker Schörling ce se acorda anual si la care participa toate cele 40 tari din grupul Securitas.

De 10 ani alaturi de echipa Securitas , Domnul Gonciaruc a participat la numeroase misiuni importante ce au necesitat pregatire speciala iar seriozitatea si profesionalismul de care a dat dovada de fiecare data, au facut ca recomandarile primite din partea superiorilor sai si nu numai, sa vina de la sine.De aici si pana la aplicatia pentru bursa Melker, a fost doar un pas.
Colegul nostru va participa la cursuri de pregatire speciala in domeniul serviciului de interventie si va putea dobandi cunostinte noi in domeniu, precum si posibilitatea de a face schimb de experienta cu ceilalti cinci participanti la aceasta bursa ce au fost alesi din diferite tari.

In acest moment, sunt puse la punct ultimele detalii cu privire la tara in care va avea loc acest eveniment si durata perioadei de pregatire.
Candidatii selectati vor avea posibilitatea sa-si aleaga anumite subiecte pe care le pot dezbate pentru a acumula noi unostinte in domeniu. La intoarcerea in tara, vor putea pune in aplicare cunostintele acumulate si vor putea impartasi experienta si colegilor lor.

„ Oamenii fac diferenta”

Despre SC SECURITAS SERVICES SRL

Servicii de securitate prin oameni.
Departament Comunicare si Relatii Publice
ioana.marinescu@securitas.com.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-securitas-services-srl/agent-de-interventie-securitas-castiga-bursa-internationala