Monitorizeaza competitia, mergi la urmatorul nivel cu GTop SEO!

Ploiesti - 30 iunie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, IT&C

Proiectul dumneavoastra online, a fost creat pentru a fi competitiv, dar ca sa fiti competitiv, trebuie sa aveti acces la anumite statistici cheie. Competitia e un lucru bun pentru toti. Atata timp cat exista competitie ...

Proiectul dumneavoastra online, a fost creat pentru a fi competitiv, dar ca sa fiti competitiv, trebuie sa aveti acces la anumite statistici cheie.Competitia e un lucru bun pentru toti. Atata timp cat exista competitie, produse mai bune se dezvolta, si toti producatorii incearca sa ofere mai mult pentru clientii lor.Noi va oferim o serie de utilitare noi, care sa va ajute exact in acest lucru.Mai intai, doresc sa va pun cateva intrebari:Folositi activ servicii de SEO, si doriti sa monitorizati in timp real beneficiile pe care vi le aduce ? Ieri vi s-a dublat traficul si nu stiti de unde a venit aceasta schimbare ? Cel mai important: doriti sa stiti cum evolueaza concurenta in raport cu site-ul dumneavoastra ? Daca ati primit ieri linkuri noi, care s-au indexat in motoarele de cautare, nu ati dori sa stiti imediat ?

As vrea sa va prezint cel mai nou serviciu GTop, care vine ca un raspuns la toate intrebarile de mai sus:

Ce inseamna GTop SEO ?

1) Monitorizati cu usurinta pozitia in motoarele de cautare pe anumite cuvinte cheie. Datele sunt actualizate zilnic, deci veti fi la curent imediat cu schimbari noi in pozitii keywords

2) Puteti verifica si monitoriza cu usurinta site-urile concurente, pentru a verifica evolutia site-urilor lor, fata de ale dumneavoastra.

3) Observati in timp real indexarea in motoarele de cautare Google / Bing / Yahoo!

4) Aflati in timp real cine a adaugat linkuri noi spre site-ul dumneavoastra.

5) Gasiti cele mai bune cuvinte cheie pentru care sa va optimizati site-ul.

GTop SEO face parte din suita de servicii GTop PRO, care pe langa pachetul de SEO, va ofera monitorizare in timp real a site-ului dumneavoastra, alerte prin SMS, publicitate GRATUITA pe site-ul GTop si afisare premium in clasament, cod HTML cu suport SSL si cod HTML invizibil.

Acest pachet vine ca un serviciu complementar la GTop FREE, care este un serviciu de statistici web gratuit. Odata cu introducerea noului engine GTop 2.0, acuratetea statisticilor a fost maximizata. Daca doriti exactitate, incercati acest serviciu complet gratuit, iar daca doriti sa treceti la nivelul urmator, alegeti GTop PRO, si veti simti diferenta.

Daca v-am trezit interesul, puteti sa va delectati cu un demo al serviciilor la adresa: http://demo.gtop.ro

Daca doriti sa includeti unul din site-urile dumneavoastra, o puteti face direct la adresa: http://www.gtop.ro

Cu stima,Echipa GTop.ro

Despre SC Senzor Webmedia SRL

GTop este un proiect dezvoltat de SC Senzor Webmedia, proiect care a fost lansat acum 4 ani. De-a lungul timpului l-am imbunatatit, si am optimizat, iar acum am considerat ca este destul de avansat incat sa il promovam pe alte canale decat cele traditionale. Momentan servim 9000 site-uri inscrise si 24 000 profile create.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-senzor-webmedia-srl/monitorizeaza-competitia-mergi-la-urmatorul-nivel-cu-gtop-seo