Scoala de vara de limba engleza la Londra (9-14 ani)

BUCURESTI - 10 februarie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Shakespeare School organizeaza scoala de vara de limba engleza la Londra (Ascot) pentru elevi intre 9-14 ani. Programul “London Experience”- Ascot se desfasoara in apropiere de metropola londoneza si e organizat de o scoala cu prestigiu international, care detine 55 acri de teren in apropiere de Castelul Windsor.

Scoala de vara de limba engleza la Londra (9-14 ani)

Despre Ascot
Orasul Ascot este situat in frumoasa provincie Berkshire, la o distanta de doar 40 minute de Londra si 15 minute de Windsor. Orasul este faimos pentru hipodromul aflat în apropierea acestuia.

Despre Campusul St. Mary’s School

Scoala St. Mary este situata pe un teren privat de 44 de hectare in orasul Ascot. Este o locatie deosebita, inafara tumultului vietii din metropola londoneza, dar totusi la o distanta atat de mica de ea. Scoala a fost fondata in anul 1885 si pastreaza din arhitectura impresionanta a acelei perioade. St. Mary’s este cea mai prestigioasa scoala catolica de fete din Anglia. Pe perioada verii, scoala este folosita exclusiv pentru programele de studiu al limbii engleze.

Trasaturi cheie
- Campusul superb al St. Mary’s School, cea mai prestigioasa scoala catolica de fete din Anglia, fondata in 1885
- Amplasare pe un teren privat de 110 hectare, in orasul Ascot (faimos pentru cursele de cai), la doar 40 min. de Londra si la 15 min. de Windsor
- Sali de clasa moderne si spatioase
- Acces la e-mail gratuit
- Facilitati sportive: piscine olimpica interioara, terenuri de tenis, terenuri de joaca, sali de gym, squash,etc
- Sala de mese mare si luminoasa
- Facilitati high-tech pentru computer
- Lounge pentru cursanti cu TV si DVD
- Theatre Arts Centre
- Cladirile campusului la distanta de 4minute de mers pe jos una de cealalta

Programul de vara cuprinde (inclus in PRET):

- Cursuri- 15 ore de engleza/saptamana predate de profesori vorbitori nativi ai limbii engleze in grupuri internationale de studiu de maxim 15 studenti, organizate de prestigioasa scoala St Mary’s (www.st-marys-ascot.co.uk)
- Testare initiala scrisa si orala pentru incadrarea in grupe corespunzatoare
- Material didactic foarte bine conceput, disponibil pe perioada cursului
- Certificat de absolvire curs si raport de evaluare a progresului
- Acces monitorizat la e-mail si internet gratuit
- Program de activitati zilnice de dupa-amiaza si seara cu supraveghere permanenta (vizite locale, sporturi: inot, baschet,volei, dans,etc, jocuri, drama, shopping, film, karaoke, disco, quiz night,etc)
- 14 nopti cazare in campus in camere single, duble sau multiple, bine intretinute, cu chiuveta proprie si bai comune
- Pensiune completa: 3 mese pe zi
- Excursii- 4 excursii de 1 zi (ex: Londra, Windsor si Eton, Bath, Brighton, Oxford, etc)
- Card studentesc si acces la toate facilitatile scolii
- Supraveghere 24h din 24h cu rata staff:copil 1:10
- Transfer de la si la aeroportul Heathrow Londra
- Asigurare medicala
- Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 15 copii

Perioada: 12-26 iulie 2010
Durata: 2 saptamani

Perfectioneaza-ti engleza la EA acasa!

Mai multe detalii gasiti accesand site-ul nostru: www.shakespeare-school.ro/programevara la rubrica “London Experience”- Ascot, 9-14 ani.

Despre Centrul cultural de limba engleza Shakespeare

Centrul de învățare a limbii engleze Shakespeare School, fondat în anul 2002, a avut o evolutie remarcabilă, reusind să se diferentieze de celelalte centre deja existente printr-o altfel de abordare a predării limbii engleze, în care jocul este cheia învătării eficiente.
Din septembrie 2006, am fost autorizati de CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor) ca furnizori de formare profesionala pentru a organiza cursuri de limba engleza pentru ADULTI (peste 16 ani.
In octombrie 2007, Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti ne-a acordat locul 3 in topul companiilor educationale din sectorul 2.
Din ianuarie 2009, suntem membri plini ai QUEST (Asociatia pentru Servicii Lingvistice de Calitate). Scolile membre QUEST garanteaza cursantilor calitatea serviciilor lingvistice oferite.
Datorita numarului mare de candidati pregatiti de noi pentru a sustine examenele Cambridge si a rezultatelor excelente obtinute de acestia am fost recunoscuti de Universitatea Cambridge ca centru de pregatire pentru examene Cambridge. Mentionam ca procentul de promovabilitate la examenele Cambridge a fost in ultimii ani de aprox 95%.
In prezent, avem o capacitate de aproximativ 600 cursanti, in crestere fata de anii precedenti şi avem 10 profesori absolvenţi de engleză, tineri cu media de vârstă de 30 de ani. Dintre cursanti, 60% sunt copii intre 5-12 ani (pentru acestia, locurile sunt rezervate cu mult inaintea inceperii anului scolar) si 40% adolescenti, care in principal urmeaza cursuri de pregatire pentru examenele Cambridge.
www.shakespeare-school.ro/programevara
office@shakespeare-school.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-shakespeare-educational-srl/scoala-de-vara-de-limba-engleza-la-londra-9-14-ani