Tabere internaţionale de limba engleză în Marea Britanie şi SUA

BUCURESTI - 12 aprilie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Social, Turism

Anul şcolar se apropie de sfârşit, de aceea mulţi copii şi părinţi sunt în căutarea unor oportunităţi pentru petrecerea vacanţei de vară. Taberele internaţionale devin din în ce în ce mai des varianta alternativă preferată de elevi. Cei mai mulţi aleg programe de vară ce au la bază cursurile de limba engleză. În prezent, peste 380 de milioane de oameni vorbesc engleza ca limbă maternă, aceasta ocupând locul 3 în funcţie de numărul de vorbitori nativi.

University College London

University College London

 Cei care nu sunt încă decişi dacă doresc să studieze în străinătate, pot experimenta viaţa de student dintr-un campus universitar de top la o tabără internaţională de limba engleză! În urma cursurilor de engleză cu profesori nativi, elevii dobândesc şi un certificat de participare- un avantaj real pentru admiterea la universităţi în străinătate! 

Adriana Alionte

În locul unei excursii sau tabere tradiţionale, tinerii aleg o tabără internaţională ce include cursuri de limba engleză care îi ajută în procesul dezvoltării academice. Diferenţa dintre o tabără obişnuită şi o tabără de limba engleză constă în faptul că cea din urmă include ore de limba engleză în fiecare zi, conversaţie cu alţi elevi şi profesori nativi, urmate de activităţi sportive, culturale şi recreative. Aşadar, participanţii au ocazia să descopere plăcerea de a-şi perfecţiona engleza chiar la “ea acasa”.

Invatarea limbii engleze presupune creşterea oportunităţilor pentru dezvoltarea  personală şi profesională a fiecărui elev. Părinţii aleg programele de vară cu dublu scop: pentru perfecţionarea limbii engleze, dar şi pentru recreere. Studiul şi distracţia se îmbină armonios, aşadar copiii şi tinerii învaţă fără să îşi dea seamă într-un mediu sigur şi relaxant” declară Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

Şcolile de vară de limba engleză oferite de Shakespeare School în vara 2011 sunt organizate în campusuri de top precum:  Cambridge University, Oxford Brookes University, University College London, University of Kent şi St. Michaela’s College. Participarea e deschisă tuturor tinerilor din România dornici să îşi exerseze limba engleză în timpul vacanţei de vară şi să interacţioneze într-un mediu multinaţional, cu circa 200 de tineri din alte 20-30 de ţări.

Printre cei mai interesaţi elevi de programele internaţionale se numără cei doritori să înveţe în viitor în afara ţării. "Cei care nu sunt încă decişi dacă doresc să studieze în străinătate, pot experimenta viaţa de student dintr-un campus universitar de top la o tabără internaţională de limba engleză! În urma cursurilor de engleză cu profesori nativi, elevii dobândesc şi un certificat de participare - un avantaj real pentru admiterea la universităţi în străinătate!”, menţionează în continuare Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

Sunt căutate şcolile de vară care se desfăşoară în campusuri universitare de renume din Marea Britanie şi SUA. In ciuda acestei perioade critice pe care a înregistrat-o economia ţării noastre, înscrierile la cursuri de limba engleză şi participarea la tabere internaţionale nu înregistrează scăderi. Atât cursanţii noştri, cât şi alţi elevi şi-au manifestat un interes ridicat pentru aprofundarea limbii engleze, ceea ce denotă că investiţia în educaţie rămâne o prioritate pentru toţi parintii” completează Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

Shakespeare School oferă sprijin elevilor şi părinţilor în alegerea celor mai potrivite variante de programe de vară de limba engleză pentru copii şi tineri între 9-25 de ani. Pentru mai multe informaţii despre oferta de tabere internaţionale şi pentru înscriere sunaţi la 021/252.24.79, 0744 314 437 sau vizitaţi  www.shakespeare-school.ro/programevara.

 

Despre Centrul cultural de limba engleza Shakespeare

SHAKESPEARE SCHOOL este un centru de învăţare a limbii engleze fondat în 2002 ce organizează cursuri de engleză pentru copii şi tineri între 5-25 ani. Are două sedii în Bucureşti, ambele situate în sectorul 2 cu o capacitate totală de aproximativ 1000 de cursanţi.
Printre serviciile furnizate se regăsesc:
-cursuri de engleză generală pentru copii (preşcolari între 5 şi 7 ani şi elevi clasele primare)
-cursuri pregătitoare pentru examene: examenele Cambridge YLE-cls. V, KET- cls.VI, PET- cls.VII, FCE- VIII-IX, CAE-elevi de liceu, examenele Trinity pentru elevii claselor a VII-a, examene de admitere la clase intensive sau bilingve de limba engleză, testul IELTS pentru elevi de liceu şi studenţi
-club de conversaţie cu profesori vorbitori nativi (adresat elevilor claselor III-VIII)
-consiliere educativă pentru admiterea la universităţi britanice prin programul Destination UK
-cursuri intensive de vara în Bucureşti, adresându-se celor între 5 şi 25 ani
-şcoli de vară de perfecţionare a limbii engleze, în locaţii din Marea Britanie (Oxford, Cambridge, Londra, Canterbury) sau din SUA, adresându-se celor cu vârste cuprinse între 9 şi 25 ani

Mai mult detalii gasiti accesand website-ul oficial al centrului: www.shakespeare-school.ro