ELIMINARE NON - INVAZIVǍ A RIDURILOR !

BUCURESTI - 10 septembrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Epoca fricii femeilor de a avea riduri, teama alinată adesea fără succes de felurite creme s-a încheiat. Puteţi să spuneţi adio cremelor antirid şi injecţiilor cu botox pentru că singurul lucru de care aveţi nevoie este o faţă de pernă. Dar nu vorbim de aceea pe care o aveţi în dormitor, ci despre una menită să reducă şi să prevină apariţia ridurilor .
Compania Simelco va lansa în cadrul expoziţiei Cosmetics 2008, organizată la Romexpo în perioada 18-21 septembrie 2008, linia de produse CUPRON « Frumuseţe şi sănătate în timpul somnului « - faţa de pernă antirid, masca antirid şi aşternuturile de pat antimicrobiene şi antialergice.

ELIMINARE NON - INVAZIVǍ A RIDURILOR !

O echipă de cercetători americani, condusă de J. Gabbay, a creat o faţă de pernă revoluţionară, folosind oxidul de cupru în ţesatura textilă. Studiile supravegheate de un profesor dermatolog au fost efectuate timp de 4 săptămâni pe un eşantion de 57 de persoane cărora li s-a dat o faţă de pernă Cupron în folosinţă şi pe alte 14 persoane care au primit o faţă de pernă obişnuită. Rezultatele au fost fantastice, persoanele care au dormit pe faţă de pernă Cupron au obţinut o reducere semnificativă a ridurilor şi o îmbunătaţire a tonusului pielii.

Cum acţionează faţa de pernă Cupron ?
Oxidul de cupru, în contact cu umiditatea pielii, eliberează ioni de cupru ce acţionează în dermă, stimulează apariţia de noi capilare, reactivează şi stimulează regenerarea colagenului îmbunătăţind tonusul pielii.
Probele clinice privind rezultatele de reducere a ridurilor au un efect unic, anterior-necunoscut în cercetarea medicalo-cosmetică.

Despre SC SIMELCO SRL

Compania Simelco, implicată în introducerea pe piaţă a unor produse revoluţionare, a devenit din 2008 unic reprezentant în Romania al - Cupron Inc. USA - , compania care dezvoltă conceptul de “ Frumuseţe şi sănătate în timpul somnului “

SC SIMELCO SRL
Str Erou Chivu Dumitru nr 44C , Voluntari , Ilfov