Pe www.biroultau.ro clientii pot discuta in direct cu furnizorii de birotica si papetarie

Craiova - 24 august 2006

Comunicat tip General in Afaceri

www.biroultau.ro ofera acum clientilor interesati de achizitionarea produselor de birotica si papetarie prin intermediul magazinelor virtuale sansa de a comunica in mod direct cu departamentul relatii publice al firmei SOFTROM GRUP SRL prin serviciul Help Line.

Timp de opt ore, cinci zile pe saptamana, un operator va va raspunde in direct la orice intrebare referitoare la produsele magazinului nostru virtual, modalitati de plata, termene de livrare, etc. prin serviciul Help Line.
Site-ul nostru a fost creat pentru a veni in intampinarea internautilor care apeleaza din ce in ce mai des la cumparaturile online. Cu o oferta bogata ce depaseste peste 1000 de produse, www.biroultau.ro este imaginea virtuala a SC SOFTROM GRUP SRL, firma ce activeaza in domeniul birotica, papetarie si produse IT inca din 2004. Orice solicitare pentru produsele noastre va fi solutionata in cel mult 48 de ore de la efectuarea comenzii.
Va asteptam sa ne vizitati!

Despre SC SOFTROM GRUP SRL

SC SOFTROM GRUP SRL
Adresa: Calea Bucuresti, nr. 162, bl. 6, sc.A, ap. 1
Ioan SIMION,