Pentru performanta companiei dumneavoastra ISOtop Enterprise vine cu noutati pentru Resurse Umane, Salarizare si Pontaj

Baia Mare - 3 iulie 2008

Comunicat tip General in IT&C

ISOtop Enterprise vine cu noutati in ceea ce priveste Managementul Resurselor Umane, Salarizarii si al Pontajului, raspunzand cerintelor de performanta si flexibilitate ale unei companii care urmareste sa implementeze sau are implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001:2000 si nu numai.
Solutia oferita de SoftZone vine in sprijinul tuturor companiilor cu orice domeniu de activitate, oferind control in timp real al proceselor si activitatiilor asigurandu-se astfel de un control eficient al afacerii, orientare strategica precum si planificarea optima a resurselor (de orice natura).

ISOtop Enterprise vine cu noutati in ceea ce priveste Managementul Resurselor Umane, Salarizarii si al Pontajului, raspunzand cerintelor de performanta si flexibilitate ale unei companii care urmareste sa implementeze sau are implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001:2000 si nu numai.
Solutia oferita de SoftZone vine in sprijinul tuturor companiilor cu orice domeniu de activitate, oferind control in timp real al proceselor si activitatiilor asigurandu-se astfel de un control eficient al afacerii, orientare strategica precum si planificarea optima a resurselor (de orice natura).
Managementul Resurselor Umane, Salarizarii si al Pontajului devine un instrument strategic pentru departamentele de HR, printr-o mai buna monitorizare a capitalului uman prin pontaj individual cu / fara cartele, instruiri periodice, mesagerie interna – remember sarcini si actvitati, gestiune departamente/angajat, salarizare.

Functionalitati

Managementul Resurselor Umane
Este un modul care vine in rezolvarea tuturor problemelor legate de managementul resurselor umane astfel:
Realizarea structurii ierarhice a companiei. Organigrama poate fi vizualizata grafic pe departamente si functii.
Managementul angajatiilor din companie se realizeaza folosind: informatii personale (carte de identitate, stare civila), date profesionale (detalii contract de munca, delegat), responsabilitatile din companie (functia principala, functii detinute), date contact, informatii salarizare (tip salarizare, cont card, card pontaj, sporuri, persoane aflate in intretinere), istoric (referitor la angajatul respectiv), scoli si instruiri cu inregistrarea documentelor aferente, istoricul tuturor miscarilor unui angajat.
Gestiune foi de boala, concedii, precum si setarile aferente
Mesagerie interna (remember) – imbunatatirea proceselor de comunicare interna, alerte automate pentru responsabilii de activitati dintr-un proiect
Verificarile instruirilor interne pot fi realizate cu ajutorul chestionarelor pe care lectorul are posibilitatea sa le realizeze prin intermediul aplicatiei, stabileste un timp de raspuns, raspunsurile corecte
Salarizare
A fost conceputa pentru o mai buna gestiune a tuturor problemelor ce pot sa apara referitor la salarizare, fiind costumizabila prin setari – deducere, contributii, sporuri, zile de concediu, foi de boala – pentru calcularea salarului.
Calculator salarii, contributii angajat / angajator
Salarii angajati
Rapoartele specifice….

Pontaj
A fost realizat pentru controlul orelor de munca, precum si accesul in sediul companiei. Se poate opta fie pentru sistemul de pontaj cu cartela de acces, fie pentru sistemul simplu de pontare individuala / pe lucrare.
Pontaj cu cartela de acces
Monitorizarea fiecarui angajat prin intrarea/iesirea din unitatea unde au fost instalate sistemele pentru acces-pontaj
Are ca avantaj preluarea automata in sistem a datelor de la aparatele de acces-pontaj, fiind o pontare obiectiva

Pontaj individual / pe lucrare
Angajatul are posibilitatea de a se ponta individual si mai ales pontarea pe activitatii (cele pe care a lucrat), astfel se pot urmari costurile pe o anumita activitate
Seful de echipa poate ponta o echipa care a lucrat pentru un anumit proiect – din productie
Se pot customiza tipurile de ore diferite de cele standard respectiv ore suplimentare, sarbatori …

Fiecare tip de pontaj dispune de un Raport de pontaj care contine date referitoare la intervalele orare de munca/foaie de boala/concedii/zile libere, etc. ale unui angajat, facandu-se si un calcul al salariului, al orelor suplimentare realizate.

Avantajele aplicatiei

Configurabilitate – majoritatea datelor sunt configurabile (referitor la tipul orelor, codurile COR, tipuri de boli pentru foile de boala, )
Controlul costurilor unui proiect, pornind de la pontaj si salarizare, bonuri de consum, …
Organizarea activitatii companiei bazata pe proiecte/activitati
Un bun control al resurselor umane pornind de la ierarhia din companie, salarizarea, pontajul, mesageria interna si instuirile interne
Securitate date prin definirea grupurilor de utilizatori, a utilizatorilor, fiecare din acestia putand avea anumite drepturi de folosire a aplicatiei . Drepturile de utilizare a aplicatiei se transmit de asemenea prin grupul din care face parte utilizatorul;


Despre SoftZone
SoftZone a fost infiintata in anul 2003, incepand o colaborare stransa cu firma de renume international in domeniul energetic Efacec Sistemas de Electrónica SA.
Oferim o gama larga de solutii eficiente: Aplicatii de gestiune, solutii ERP, dezvoltare de web site-uri interactive, magazine virtuale cu administrare (e-commerce), dezvoltare aplicatii desktop, outsourcing, Securitate date, Configurare si administrare server Linux, Retele ( mai multe detalii gasiti pe site-ul nostru ).
Inca de la inceput, am pus accent pe tot ce inseamna calitatea produselor software pe care le realizam, satisfactia clientului fiind un indicativ important pentru noi.
Drept urmare, SoftZone este o companie certificata ISO 9001:2000 de catre un organism de certificare de prestigiu TUV NORD CERT, care a apreciat aplicatia ISOtop Enterprise, ca fiind un suport strategic in certificare.
Avem la baza o echipa de tineri specialisti competenti si dinamici, cu un leadearship cu initiativa si ingeniozitate, capabil sa mentina echipa unita, organizata si instruita, asigurand astfel profesionalismul si competitivitatea pe piata.

Despre SC SoftZone SRL

Mai multe detalii despre ISOtop Enterprise gasiti pe http://www.isotop.ro sau pe http://www.softzone.ro
SoftZone SRL
Olteniei nr. 1
Baia Mare
Tel.: 0262 / 226834
Mobil: 0743 / 103765
E-mail: office@softzone.ro
office@softzone.ro