SRB Software & Consulting – Partener QlikView

Timisoara - 19 aprilie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Începând cu luna Ianuarie a acestui an, firma SRB Software & Consulting din Timişoara, membră a SRB Group din Viena, Austria, a încheiat un parteneriat cu firma QlikTech, compania cu cea mai rapidă ascensiune în domeniul de Business Intelligence.

SRB Software & Consulting – Partener QlikView

QlikView este o soluţie de Business Intelligence de analiză şi optimizare a datelor operaţionale în timp real.Astfel QlikView oferă nu doar analize pentru datele operaţionale, ci şi răspunsuri relevante în orice domeniu de business.

” Aplicaţia de analiză şi optimizare a afacerii se adresează tuturor companiilor, nu doar companiilor de mari dimensiuni şi, totodată, oferă optimizarea timpului în luarea unor decizii, ceea ce constituie un factor esenţial în funcţionarea şi dezvoltarea oricărei companii ” susţine Directorul General al companiei, domnul Florentin Csergezan.

De ce să optezi pentru soluţia de Business Intelligence QlikView ?

De multe ori vi s-a întamplat să fiţi în criză de timp şi să luaţi o decizie pe baza unor rezultate şi analize pe care le-aţi obţinut foarte greu şi într-un timp mai îndelungat decât de obicei.

Însă rezolvarea problemei dumneavoastră este soluţia QlikView, deoarece caracteristicile sale sunt:

•ACCESIBILĂ – QlikView poate fi utilizat şi de pe telefonul mobil;
•UŞOR de UTILIZAT– pentru a utiliza QlikView nu îţi trebuie o pregătire tehnică;
•ADAPTABILĂ – soluţia QlikView poate fi adaptată la cerinţele fiecărei companii;
•FUNCŢIONALĂ - oferă funcţionalitate completă şi nelimitată, având o viteză de lucru remarcabilă, prin care reuşeşte să simplifice analizele pentru fiecare persoana din cadrul companiei;
•AVANTAJOASĂ – investiţiile pentru instalarea si ulterior mentenanţa soluţiei QlikView sunt minime.

Despre SC SRB Software & Consulting SRL

Despre SRB Software & Consulting ( Timișoara )

[Fondată în 2008, firma SRB Software & Consulting constituie una dintre cele mai importante companii de consultanţă SAP din România. Spectrul de consultanţă se extinde de la clasicul mySAP ERP şi până la produsele din cadrul mySAP Business Suite, anume Business Intelligence, Customer Relationship Management, Product Lifecycle Management, Supply Chain Management, Supplier Relationship Management, inclusiv tehnologia de bază SAP Netweaver. Modelul SRB Proiect - Măsuri acompaniază pe lângă implementarea noilor procese şi a noii tehnologii a informaţiei şi fiecare fază adiacentă schimbărilor care survin în întreprinderi în urma acestor implementări. Atât prin focalizarea consultanţei asupra unor domenii precum industria de fabricaţie, industria produselor metalurgice, a bunurilor de comerţ şi de consum, a produselor high-tech şi a domeniului transport & vamă, cât şi prin parteneriatul strâns cu SAP şi cu instituţii educaţionale importante, SRB Software & Consulting îşi va sprijini clienţii atât în prezent cât şi în viitor cu soluţii întotdeauna inovative.]

Întrebări pot fi adresate d-nei:
Carmen Miron / Team assistant

SC SRB Software & Consulting SRL

Arieș, numărul 5, Timișoara

Tel.: +40 356 – 009 776

Mail: c.miron@srb-consulting.ro

Pagina web: www.srb-consulting.ro

c.miron@srb.at

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-srb-software-consulting-srl/srb-software-consulting-partener-qlikview