CURSURI DE PICTURA, CERAMICA SI COLAGE

BUCURESTI - 15 mai 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Atelierul de creatie Sultana organizeaza cursuri de pictura, ceramica si colage! Cursurile se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si , in primul rand, iubitorilor de frumos! Inscrierile se fac in perioada 1 - 13 iunie. Cursurile incep pe data de 15 iunie.

Daca vreti sa iesiti din cotidianul trepidant, Atelierul de creatie Sultana va ofera suportul necesar al recrearii personalitatii voastre! Fie ca sunteti la varsta frageda a copilariei sau la varsta maturitatii implinite, la noi veti descoperi un mediu ambiant placut si primitor! Va invitam la cursurile noastre de pictura , ceramica si colage!
Va vor indruma si fermeca cele doua profesoare ale noastre: GEORGIANA MARGARIT, absolventa a Facultatii de Arte Nicolae Grigorescu din Bucuresti, specializarea Pictura si MIRELA IORDACHE, absolventa a Facultatii de Teologie din Bucuresti, specializarea Restaurare, Conservare - Patrimoniul Cultural.
Gazda dumneavoastra RODICA SULTANA, va asteapta cu drag si cu propuneri incitante.

Despre SC Sultana Art SRL

Adresa: Calea Grivitei nr. 403, bloc R, scara B, subsol, sector 1, Bucuresti
Sultana Rodica : 0723339352, 021/6681822
Sultana Constantin: 0724044624