Brasov - 19 iunie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

SC Terra Leasing IFN SA din Braşov, anunta finalizarea cu succes a primului sau proiect rezidential in zona administrativa a comunei Cristian (jud. Brasov). De asemenea proiectul rezidential Ilieni (jud. Covasna) se afla pe ultima suta de metri, societatea avand la vanzare ultimele 2 parcele dintr-un numar total de 24. Toate contractele au fost incheiate cu clienti persoane fizice atrase de oferta de vanzare in leasing dar si de generozitatea zonelor mentionate.

Oferta unica a societatii Terra Leasing include numai terenuri proprii si se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice. Oferta constă în cca. 500 de parcele, cu dimensiuni între 340 şi 5.000 mp, situate în 4 locaţii pe DN1 dincolo de Braşov spre Făgăraş, lângă localitatea Vlădeni, aparţinând de zona administrativă a comunei Dumbrăviţa. Pentru două dintre aceste locaţii există planuri de urbanism zonal, ele fiind trecute în circuitul intravilan; în cazul celorlalte doua, sunt demarate demersurile pentru întocmirea acestor planuri.

Toate contractele pana in momentul de fata au fost incheiate cu clienti persoane fizice. Acestea s-au declarat multumite de solutia financiara propusa. Desi terenul ce face obiectul unui contract de leasing ramane in proprietatea societatii pana in momentul achitarii ultimei rate lunare, aceasta permite ridicarea constructiilor dupa o perioada de timp stabilita in functie de durata de leasing, dupa instituirea de catre cumparator a unei garantii.

Primii clienti ai societatii au beneficiat de scutire de la plata taxei de management si de o taxa anuala de gestionare a contului de numai 1,5%.

In functie de rezultatele inregistrate pentru zonele din portofoliu, societatea doreste sa promoveze si alte proiecte imobiliare in zona adiacenta municipiului Brasov.

Despre SC TERRA LEASING SA

SC TERRA LEASING IFN SA este o societate pe acţiuni cu capital integral privat, ce oferă în premieră posibilitatea de a achiziţiona teren în sistem leasing
SC Terra Leasing IFN SA Brasov
Simona Ferenczi - manager calitate