2011 UHY CAPABILITY STATAMENT

BUCURESTI - 25 ianuarie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Finante / Contabilitate

UHY AUDIT CD prezintă cea mai recent versiune a ‘2011 UHY Capability Statement (Declaraţia privind serviciile UHY 2011).

2011 UHY CAPABILITY STATAMENT
 Ca întotdeauna, clienţii sunt cei care ne inspiră. Suntem încântaţi să lucrăm cu clienţii noştri care au rămas alături de noi în momente mai puţin favorabile şi care doresc să îşi dezvolte afacerea, fie că urmăresc creşterea în propriile lor sectoare de activitate şi în interiorul graniţelor naţionale, fie că ţintesc diversificarea în noi linii de activitate şi noi pieţe internaţionale. 

Camelia Dobre

Această ediţie ilustrează amploarea şi profunzimea serviciilor şi capacităţilor reţelei UHY prin cinci studii de caz ale clienţilor, care acoperă o gamă largă de clienţi internaţionali din numeroase sectoare de activitate, precum modă, alimentar şi echipamente de mentenanţă, IT şi electronice de consum, producţia/distribuţia de produse alimentare congelate şi echipamente medicale.

  

 ‘2011 UHY Capability Statement’ oferă o perspectivă asupra varietăţii enorme de activităţi în care sunt implicate firmele membre UHY, precum şi asupra modului în care acestea cooperează internaţional în diverse industrii, specializări şi regiuni geografice. Aceasta demonstrează relaţiile strânse pe care firmele membre le promovează cu clienţii, oferind soluţii inovatoare şi practice. Partenerii şi echipele de servicii specializate merg cu un pas înainte în a-i ajuta pe clienţii lor să îşi atingă obiectivele de afaceri, să realizeze oportunităţi specifice şi să gestioneze eficient riscurile, prin împărtăşirea cunoştinţelor cu privire la reglementările locale, practicile pieţei şi normele culturale la nivel mondial.

Camelia Dobre a adăugat: “Cu o încredere reînnoită şi hotărârea de a reuşi, UHY este pregătită şi poziţionată pentru creştere: fiecare dintre membrele noastre se angajează în planurile viitoare de creştere pe termen lung ale reţelei noastre, pentru a furniza servicii de o calitate excepţională şi expertiză la nivel local; la nivel global, pe de altă parte, continuăm să creştem calitatea serviciilor în locaţii noi, acolo unde clienţii noştri au cel mai mult nevoie de noi”.

Pentru a afla mai multe despre serviciile şi capacităţile UHY AUDIT CD  vă rugăm să o contactaţi pe Camelia Dobre, Managing Partner, la camelia.dobre@uhy-ro.com.

Taguri: UHY Audit CD
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-uhy-audit-cd-srl/2011-uhy-capability-statament