Ziare pe net a ajuns la 500.000 de stiri

Slobozia - 29 martie 2011

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate, Media / Publicitate, Politic

În primele şapte luni de existenţă, sistemul de culegere a ştirilor româneşti în timp real Ziare-pe-net a reuşit să adune peste 500.000 de ştiri din toate domeniile, din peste 190 de surse: ziare, reviste, televiziuni. Ziare-pe-net.ro este un sistem de culegere a ştirilor, un motor de căutare şi, în acelaşi timp, un arhivator de ştiri.

Ziare pe net a ajuns la 500.000 de stiri

Lista surselor este deschisă. Administratorii Ziare-pe-net aşteaptă şi alte propuneri de surse, care să fie indexate de robotul site-ului.

 

Cea mai citită ştire de pe Ziare-pe-net a fost: “EXCLUSIV: Alexander John, acuzat că a plagiat noul hit!”, din data de 14 februarie 2011, culeasă de pe Secret Life.

 

Aceasta a avut 28.496 de vizualizări. 25.341 dintre aceşti vizitatori au ajuns pe Secret Life şi au citit întreaga ştire. În viitor, administratorii site-ului Ziare-pe-net promit că vor adăuga noi funcţii, unele revoluţionare, dar nu au dorit să precizeze care vor fi acestea din motive de securitate.

 

În final, aceştia au afirmat că respectă piaţa media din România, pe care o consideră ca fiind una liberă, şi respectă site-urile de ştiri care au conţinut propriu.