Lansare Revista Biciclete Online Freerider.ro

BUCURESTI - 24 iulie 2009

Comunicat tip General in Sport

Freerider lanseaza prima revista de biciclete online din Romania.

Lansare Revista Biciclete Online Freerider.ro

Revista se adreseaza tuturor pasionatilor de biciclete, dar si celor care vor sa achizitioneze o bicicleta. Revista online Freerider.ro contine numeroase informatii despre lansari de biciclete si componente, noutati din domeniu, teste de biciclete sau de piese de bciclete, tutoriale “do it yourself” in care sunt explicate pe larg procedeele de reglaje ale componentelor de biciclete, tutoriale despre trick-uri pentru freeride, trial, dirt jump si bmx, articole din domeniul sanatatii, filme, informatii utile, trasee de biciclete prin tara, forum si in special comunitate de biciclisti.

Freerider.ro simplifica foarte mult cautarea unei biciclete pe internet, beneficiind de un selector, care cauta in majoritatea magazinelor virtuale din Romania, gasind cele mai bune oferte pentru biciclete.

Mai mult, utilizatorilor le este oferita posibilitatea de a intalni biciclisti din toata tara prin intermediul comunitatii virtuale. Inscrierea este foarte facila si ofera utilizatorului o galerie foto gratuita, posibilitatea de a avea un blog gratuit si multe altele.

Freerider.ro beneficiaza de un modul in cadrul site-ului prin care utilizator poate depunde o cerere pentru estimarea costului bicicletei astafel incat sa o poata vinde la un prêt avantajos. Oferim utilizatorilor si un bazar virtual, in care-si pot vinde bicicletele sau componentele de biciclete.

Revista Online de Biciclete Freerider.ro este un site complet ce vine in intampinarea tuturor biciclistilor continand toate informatiile necesare pentru a-i informa corect despre orice problema sau nelamurire.

Adresa site-ului : www.freerider.ro
Adresa comunitatii : www.freerider.ro/comunitate/
Adresa bazarului : www.freerider.ro/anunturi/
Adresa forumului : www.freerider.ro/forum/

Despre SC Versus Seven Media Grup SRL

Freerider este o revista de biciclete online ce abordeaza toate subiectele care se desfasoara in jurul activitatii de biking.

Dragos Mitroi
www.freerider.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-versus-seven-media-grup-srl/lansare-revista-biciclete-online-freerider-ro