Special4u.ro - Site-ul tau de dezvoltare personala

Cluj-Napoca - 4 august 2006

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Virtualnfo te invita sa vizitezi site-ul www.special4u.ro avand ca tematica Dezvoltarea Personala.

Conceput sub forma unui Jurnal Online (Weblog), site-ul Special4u.ro se adreseaza tuturor celor care doresc sa obtina mai mult de la viata si sunt dispusi sa plateasca pretul investind in propria persoana.

Rasfoind paginile site-ului descoperi ceea ce scoala nu te invata dar viata o cere: informatii utile, prezentate intr-un limbaj accesibil, despre importanta increderii in propria persoana, valorile care ne calauzesc in viata, managementul timpului, stabilirea si atingerea obiectivelor, rezistenta la stres si, in curand, multe altele la fel de importante.

Saptamanal vor fi adaugate noi idei. Vizitatorii site-ului sunt invitati sa contribuie si ei cu propriile opinii.
Toti cei interesati de subiectele prezentate pot opta pentru a fi tinuti la curent cu noutatile site-ului abonandu-se la Lista de Nouati prin email.

Despre SC VIRTUALINFO SRL

Special4u.ro este un produs VirtualInfo, a carui misiune este sa te ajute sa iti gasesti propria reteta a succesului.

VirtualInfo SRL
str. Trimbitasului nr. 5 ap. 2, Cluj-Napoca
Serdean Carmen - manager
Tel/Fax: 0264-531421