shootLess - conferința fotografilor de nuntă din România

Sibiu - 5 martie 2018

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle

shootLess are loc la Sibiu în 30-31 martie 2018. 12 speakeri români și străini și peste 300 de fotografi dezvăluie în aceste două zile frumusețea fotografiei de nuntă. Această conferință este menită să aducă mai aproape fotografia de nuntă de ideea de amintiri încărcate de emoție. Fotografia de nuntă are un important rol social, reprezintă moșteniri pe care fiecare fotograf le lasă în casele celor fotografiați. Emoțiile unei zile atât de importante, naturalețea și depărtarea de kitsch ar trebui să caracterizeze fiecare din imaginile primite de miri.

 Participă la shootLess 2018, cea mai tare întâlnire dedicată fotografiei de nuntă din România. 12 speakeri, 7 workshop-uri, competiție unică, premii, expoziție, vernisaj! Totul pentru ca tu să devii mai bun. 

shootLess

În paralel cu această conferință, are loc un vernisaj al expoziției cu cele mai bune imagini câștigătoare ale competiției shootLess. Vernisajul se întâmplă pe 31 martie ora 20.00 la Hotel Ibis Sibiu. Dacă vrei să scrii despre cele întâmplate la shootLess, ești invitat să te bucuri de imagini și de cuvinte, precum și de un pahar de șampanie!

Sperăm ca shootLess să revină în Sibiu în fiecare an, mereu cu același accent pe fotografie de calitate, pe amintiri și pe onestitatea fotografului care privește și descrie realități!

Te așteptăm cu drag la vernisaj,

Echipa shootLess

Parteneri: IBIS Sibiu, Foto Universal, F64, PhaseOne, Olympus, Epson, Flothemes, MastinLabs, HubPhoto, ProFoto, OferteFoto, AAFR, Radio Pătrățele, Ghidul DSLR, SelfieBooth.

Despre SC WEDDINGSTAFF SRL

WEDDINGSTAFF reprezintă o inițiativă privată de educare a fotografului de nuntă român. Desfășoară anual, începând din 2012, evenimente cu caracter educațional.