S.C.A. Zamfirescu Racoţi Predoiu a fost premiată pentru 3 domenii la Gala Avocaţi de Top 2011

BUCURESTI - 1 iulie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Media / Publicitate

“Litigii şi arbitraj”, “Insolvenţă” şi “Financiar Bancar”sunt domeniile la care casa de avocatură a avut cele mai bune rezultate.
Bucureşti, 30 iunie 2010 – Zamfirescu Racoţi Predoiu (ZRP) a fost laureata Galei „Avocaţi de Top” 2011, câştigând în seara zilei de miercuri, 29 iunie, premii la categoriile:

Călin Zamfirescu, Senior Partner ZRP

„Litigii şi Arbitraj”, pentru finalizarea cu succes a unor proceduri de recunoaştere şi executare a unor sentinţe arbitrale străine, în urma cărora s-au recuperat 20 mil USD.

„Insolvenţă”, pentru gestionare unor dosare de insolvenţă în care portofoliul de creanţe este  de peste 500 mil. Euro, pentru clienţi instituţii financiar-bancare.

“Financiar-bancar”, pentru asistarea clientului Alro Slatina în legatură cu acordarea de către BERD a unui credit de 180 mil. USD refinanţarea datoriei curente şi finanţarea unor proiecte de investiţii.

“Zamfirescu Racoţi Predoiu a înregistrat o creştere din toate punctele de vedere pe parcursul ultimului an, iar premiile vin ca o confirmare a eforturilor noastre. Am crescut numeric, dar mai ales am crescut calitativ. Ne mândrim cu o echipă extrem de dinamică, creativă care este într-adevăr , aşa cum ne defineşte sloganul ZRP”, a declarat Călin Zamfirescu, Senior Partner ZRP.

Activitatea Zamfirescu Racoţi Predoiu este recunoscută de publicaţiile străine de specialitate (Chambers & Partners, Legal 500, Law Experts) care plasează firma pe poziţii fruntaşe în clasamentele anuale. Pentru anul 2010 Chambers&Partners a acordat ZRP premiul I pentru activitatea lui Stan Tîrnoveanu, Senior Partner, considerându-l drept „unul dintre cei mai buni practicieni din România în domeniul procedurilor de insolvenţă”.

Suntem lideri de piaţă în Soluţionarea disputelor, Insolvenţă şi Drept Financiar-Bancar, iar directoarele juridice acordă clasificări de top pentru întreaga gamă de domenii de practică pe care o oferim clienţilor noştri: Drept societar / Fuziuni şi Achiziţii, Concurenţă, Dreptul muncii, Energie şi Resurse Naturale, Dreptul Mediului, Proprietate Intelectuală, Achiziţii Publice/Parteneriat Public Privat, Imobiliar, Piaţa de Capital şi Drept Fiscal.

Despre SCA Zamfirescu Racoti Predoiu

Zamfirescu Racoţi Predoiu (ZRP) este una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România, înfiinţată în anul 2006 prin fuziunea a două case de avocatura locale de renume: Călin-Andrei Zamfirescu & Asociaţii si Racoţi Predoiu & Asociaţii. ZRP oferă servicii eficiente şi de înalta calitate atât în materie de consultanţă în domeniul avocaturii de business, cât şi în materie de litigii şi consultanţă fiscală.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sca-zamfirescu-racoti-predoiu1/s-c-a-zamfirescu-racoti-predoiu-a-fost-premiata-pentru-3-domenii-la-gala-avocati-de-top-2011