Scadenta cambiei

Definitie scadenta cambiei

termenul la care o cambie este exigibila si trebuie platita. Scadenta cambiei trebuie sa rezulte din textul cambiei, trebuie sa fie certa, unica si posibila. Scadenta unei cambii poate fi: la vedere, la un anumit timp de la vedere, la un anumit timp de la emitere, sau la o data fixa.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Scadenta cambiei? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul scadenta cambiei.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la scadenta cambiei. Definitiile termenilor despre scadenta cambiei cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la scadenta cambiei, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la scadenta cambiei.