Primul sistem affiliate in asigurari din Romania!

BUCURESTI - 3 septembrie 2006

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Asigur.com - cel mai mare portal de comenzi online de asigurari din Romania lanseaza programul de afiliere in domeniul vanzarilor online de asigurari.

Primul sistem affiliate in asigurari din Romania!

Asigur.com - cel mai mare portal de comenzi online de asigurari din Romania lanseaza programul de afiliere in domeniul vanzarilor de asigurari online.

Dupa succesul inregistrat cu lansarea primului portal de asigurari online, Asigur.com implementeaza in premiera pentru Romania primul sistem affiliate in asigurari.

Proprietarii de situri din turism , auto, sanatate, servicii conexe asigurarilor si nu numai, au posibilitatea de a aplica pentru programul de affiliate in asigurari.

Cu comisioane cuprinse intre 1 si 3% din valoarea comenzilor inregistrate online, sistemul affiliate promovat de catre Asigur.com reprezinta o reala oportunitate pentru proprietarii de situri web.

'Comenzile de asigurari online au o crestere, in medie, de 30% lunar, de aceea credem ca un sistem de afiliere cu situl nostru este benefic celor interesati in suplimentarea castigurilor generate de siturile lor. Deasemenea este un plus de valoare adaugat acestora.' - declara conducerea Asigur.com la lansarea sistemului de afiliere.

Va asteptam!

Despre scala assistance srl

Sistemul de afiliere al Asigur.com poate fi gasit la adresa: http://www.asigur.com/program_afiliere.php
Dan Ciceu