www.Asigur.com :: Asigurari online cu plata prin card! Din 01 Mai 2006!

Cluj Napoca - 25 aprilie 2006

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Carte Verde, RCA, Medicale de calatorie, Asigurarea locuintelor.
Consultanta gratuita!
Calculator CASCO!
Asigurari cu preturi comparate!

www.Asigur.com  ::  Asigurari online cu plata prin card! Din 01 Mai 2006!

Intr-o lume in care timpul inseamna cu adevarat bani si in care dezastrele, inundatiile si incendiile fac ravagii, se impune necesitatea asigurarii.

Averea familiei sau afacerea proprie trebuie protejata impotriva tuturor evenimentelor imprevizibile. O cheltuiala necesara! Costurile unei asigurari sunt incomparabil mai mici decat sumele primite ca despagubiri in cazul producerii unui eveniment asigurat. Suntem o echipa de profesionisti ce acopera teritoriul intregii tari, de aceea va stam la dispozitie cu sfaturi si sugestii profesioniste in ceea ce priveste asigurarile.

Suntem consultanti profesionisti si, in fata companiilor de asigurare aparam doar interesele dvs. Este vorba de o relatie de durata, bazata pe incredere si onestitate.

Va oferim 13 ani de experienta in domeniul asigurarilor.

Pentru a fi aproape de dumneavoastra va oferim servicii unice pe piata asigurarilor din Romania. Puteti astfel sa incheiati online asigurarea RCA 2006 - 2007, Carte Verde, Asigurarea Locuintei si Asigurarea Medicala de Calatorii. De asemenea beneficiati de Calculatorul CASCO pentru a putea sa va faceti o idee asupra costurilor unei asigurari a autovehiculului dumneavoastra. Pentru a fi corect informati aveti la dispozitie Dictionarul in asigurari in asa fel incat in orice moment veti sti care sunt clauzele unui contract de asigurare. Tot la dumneavostra ne-am gandit atunci cand v-am pus la dispozitie accesul la baza de date CEDAM pentru a putea verifica in timp real orice polita de asigurare RCA asupra companiei de asigurare emitente precum si asupra valabilitatii ei. Chiar daca nu sunteti clientii nostri noi tot va putem ajuta! Serviciile pe baza de abonament va confera o mare libertate: castigati timp, costuri reduse si nu riscati sa ramaneti descoperiti prin neplata ratelor la politele de asigurare.
Problemele dumneavostra legate de asigurari isi vor gasi cu siguranta o rezolvare prin noi. Nu ezitati sa ne contactati!

Aveti asadar acces la cele mai bune servicii in domeniu.
Va dorim succes in tot ceea ce faceti si ...

Despre scala assistance srl

Nu uitati!
Serviciile noastre sunt GRATUITE si NEPRETUITE!
client@asigur.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scala-assistance-srl/www-asigur-com-asigurari-online-cu-plata-prin-card-din-01-mai-2006