Scala Likert

Definitie Scala Likert

Varianta de scala de atitudine utilizata pentru anumite tipuri de intrebari in cadrul unui sondaj. Scala are cinci sau sapte gradatii, care indica intensitatea acordului sau dezacordului subiectului asupra unei afirmatii/unei caracteristici anume.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Scala Likert? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Scala Likert.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Scala Likert. Definitiile termenilor despre Scala Likert cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Scala Likert, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Scala Likert.