Scala

Definitie Scala

In cercetarile de marketing, instrument de masurare a gradului in care un subiect poseda o anumita caracteristica. Tipuri de scale utilizate in practica: - diferentiala semantica - o scala cuprinsa in intervalul format dintr-o pereche de atribute bipolare, intre care se insereaza o scala numerica cu 3, 5 sau 7 niveluri pe acest principiu se construiesc scala importantei (engl. - importance scale), scala de apreciere (engl. - rating scale), scala intentiei de cumparare (engl. - intention-to-buy scale)- scala Likert: scala de atitudine avand cinci sau sapte gradatii, care indica intensitatea acordului sau dezacordului subiectului asupra caracteristicii studiate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Scala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Scala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Scala. Definitiile termenilor despre Scala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Scala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Scala.