Scanner Systems

Definitie Scanner Systems

Echipament electronic care permite unui cod de bare sa fie citit, informatia inregistrata de aparatele de scanare sunt folosite in luarea deciziilor de marketing, incluzand controlul inventarului. Vezi Bar Codes.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Scanner Systems? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Scanner Systems.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Scanner Systems. Definitiile termenilor despre Scanner Systems cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Scanner Systems, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Scanner Systems.