Carucioarele Cangaroo pentru copii

BUCURESTI - 2 aprilie 2012

Comunicat tip General in Retail

Carucioarele Cangaroo sunt de mai multe tipuri in functie de multi factori

Carucioarele Cangaroo sunt de mai multe tipuri in functie de multi factori: materialele din care sunt realizate, greutatea copilului, varsta copilului, daca au sisteme modulare sau nu, in functie de numarul copiilor care vor fi transportati cu caruciorul si asa mai departe.

Fie ca ne referim la un carucior simplu, adica pentru un singur copil, sau la carucioare pentru gemeni sau tripleti, este recomandat sa alegei un carucior Cangaroo pliabil. Multi producatori opteaza pentru modele pliabile deoarece sunt preferate de parinti, iar Cangaroo a fost printre primele companii care a utilizat aceste modele. Ele pot fi stranse si depozitate extrem de usor, sunt practice, pot fi scoase de la pastrare si puse imediat pe pozitii si vizeaza atat familiile cu un singur bebelus, cat si pe cele cu mai multi.

Rotile carucioarelor Cangaroo sunt de cauciuc si isi pot schimba directia in functie de cum doreste parintele. Rotile sunt prevazute si cu frane pentru a evita accidentele. Materialele din care sunt facute carucioarele Cangaroo sunt impermeabile si permit o aerisire usoara si o reglare perfecta a temperaturii, astfel incat bebelusul nu se va incinge pe timp de vara si nici nu va ingheta pe timp de iarna. In acelasi timp, nici ploaia nu poate patrunde, mai ales daca se foloseste si baldachinul, care este un accesoriu optional in multe cazuri.

Manerul carucioarelor Cangaroo este reversibil, astfel incat sa ii permita parintelui sa-si vada copilul, lucru esential in primele luni de viata. Cu timpul, bebelusul poate sta si cu fata catre directia de mers.

Despre Kondor Invest

Imporatator Cangaroo in romania sc.nichiduta traiding srl

Taguri: carucioarecangaroo
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/carucioarele-cangaroo-pentru-copii