Copertine retractabile pentru o protectie eficienta si un aspect placut

BUCURESTI - 2 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Copertinele de balcon sau ferestre reprezinta solutia estetica dar si foarte eficienta pentru protejarea ferestrelor spatiilor comerciale si rezidentiale, precum si pentru acoperirea unor spatii intinse precum terase si gradini.

Copertine retractabile pentru o protectie eficienta si un aspect placut

Aspectul modern al copertinelor dar si varietatea de culori si modele, fac din aceste sisteme de umbrire solutia ideala pentru o amenjare exterioara de succes. Copertinele de calitate sunt fabricate din materiale foarte rezistente atat in ceea ce priveste structura metalica dar si in ceea ce privesc materialele textile. Panza folosita pentru realizarea copertinelor este tratata cu solutii speciale pentru a rezista actiunii factorilor externi precum razele de soare, vantul sau ploia.
Copertinele retractabile pot fi actionate atat manual cat si electric iar pozitia unghiului de inclinare poate fi stabilita de dumneavoastra in functie de nevoi si preferinte. Sistemele de copertine pentru spatiile rezidentiale vor infrumuseta balcoanele oferind o priveliste incantatoare din exterior si un confort deosebit pentru interior. Copertinele asigura umbrire eficienta si protectie impotriva intemperiilor.
Pentru spatiile comerciale, sistemele de copertine retractabile sunt perfecte pentru realizarea unui ambient elegant, modern cu un aspect estetic deosebit de placut. Pe langa functia estetica indeplinita cu succes, copertinele retractabile indeplinesc cu brio si functia de protectie impotriva razelor solare sau a conditiilor meteorologice nefavorabile.
Scharx .ro va ofera sisteme de copertine retractabile si pergole la preturi optime, produsele fiind realizate pe comanda, oferindu-va posibilitatea de a alege solutia de copertine potrivita spatiului dumneavoastra. Pentru mai multe informatii despre produsele noastre vizitati site-ul companiei www. scharx.ro .

Despre Kondor Invest

Pentru mai multe detalii acceseaza site-ul nostru

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/copertine-retractabile-pentru-o-protectie-eficienta-si-un-aspect-placut