Portile automatizate reprezinta o solutie eficienta antiefractie

BUCURESTI - 3 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Siguranta casei tale dar si a familiei trebuie conferita in permanenta, cu ajutorul celor mai bune solutii. Pentru porti , sistemele de automatizari pe langa rolul de a permite un acces facil au si un important rol antiefractie.

Pentru a-ti proteja cat mai bine casa, trebuie sa iei cele mai eficiente masuri. Pentru protectia portilor, sistemele de automatizari porti sunt cele mai eficiente solutii de siguranta. Portile se deschid doar cu ajutorul unui cod sau prin apasarea unui buton de telecomanda. Astfel, portile nu pot fi deschise de catre rau voitori.

Sistemele de automatizari permit utilizatorilor sa beneficieze de o viata confortabila si de un acces rapid in curte. Sistemele de automatizari porti se pot monta atat in cadrul portilor noi si moderne, cat si in cadrul portilor mai vechi. Montajul de calitate va face intotdeauna diferenta. Pentru un montaj reusit apelati intotdeauna la profesionisti.

Portile batante sau culisante ce sunt dotate cu sisteme de automatizari, confera un plus de valoare intregului spatiu si de asemenea, un plus de confort pentru utilizatori.

Pentru achizitionarea sistemelor de automatizari porti, nu ezitati sa ne contactati. De asemenea, pentru mai multe detalii despre sistemele de automatizari porti batante sau automatizari porti culisante, va rugam sa accesati site-ul companiei noastre.

Website: www.scharx.ro

Orange : 0757.082.001

Vodafone : 0731.746.255

Cosmote :0786.393.686