Rulouri exterioare pentru orice tip de cladire

BUCURESTI - 9 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Compania Practix pune la dispozitie diferite sisteme din aluminiu pentru rulouri exterioare. Acestea sunt sisteme moderne, de o calitate de necontestat, utilizabile pentru diferite constructii deja realizate sau in curs de executie

Compania Practix pune la dispozitie diferite sisteme din aluminiu pentru rulouri exterioare . Acestea sunt sisteme moderne, de o calitate de necontestat, utilizabile pentru diferite constructii deja realizate sau in curs de executie. Deoarece acestea detin o estetica aparte si datorita faptului ca pot fi executate intr-o gama foarte variata de dimensiuni si culori (aproape toata gama RAL si imitatii de lemn) ale profilelor, rulourile pot fi utilizate atat pentru locuinte, cat si pentru cladiri de birouri, restaurante sau spatii comerciale. In acest sens, au fost concepute sisteme complete din aluminiu pentru aceste rulouri.
Datorita diferitelor profile si a gamei largi de culori pe care firma le ofera, pot fi construite rulouri care indeplinesc diferite functii de utilizare. Tabla este acoperita cu un dublu strat de lac si se caracterizeaza printr-o inalta rezistenta la frecare si la actiunea nociva a agentilor atmosferici. Spuma poliuretanica utilizata la umplerea profilelor asigura rulourilor o buna izolare termica si acustica.
Rulourile pot fi utilizate pentru cladirile noi, dar pot fi folosite si la cladirile vechi, in cazul modernizarii locuintei sau a schimbarii ferestrelor. Caseta ruloului poate fi plasata dupa tencuiala, ca sa fie ascunsa vederii, iar elementele ruloului pot fi colorate in functie de aspectul exterior al cladirii. In acest caz, este recomandat ca rulourile sa fie construite in versiunea rulata pe exterior (rulare pe stanga).
Rulourile se pot utiliza si in cazul cladirilor nou construite. In aceasta eventualitate, constructia ruloului se va face in versiunea rulata interior (rulare pe dreapta).
In cazul cladirilor deja existente, caseta va fi, in acelasi timp si obiect de decor dar si parte componenta a cladirii. In acesta circumstanta pot fi folosite tipuri de casete specifice.
Indiferent de sezon, rulourile exterioare din aluminiu Practix asigura un climat confortabil in locuinta ta si iti ofera, in acelasi timp, intimitate. Din acest motiv dorim sa va ajutam sa va amenajati caminul, de asa maniera incat acesta sa fie cat mai confortabil si mai primitor.
Consultati acum oferta Practix de rulouri exterioare de din aluminiu si luati legatura cu unul dintre consultantii nostri. Vizitati site-ul companiei pentru a gasi promotiile primaverii.

Vezi mai multe pe: http://www.scharx.ro/

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/rulouri-exterioare-pentru-orice-tip-de-cladire