Sisteme profesionale de automatizari porti

BUCURESTI - 10 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Scharx .ro va ofera solutii de automatizari porti pentru orice tip de poarta. Deschiderea din telecomanda confera un plus de confort, iar functiile inteligente ale acestor sisteme confera protectie

Scharx.ro va ofera solutii de automatizari porti pentru orice tip de poarta. Deschiderea din telecomanda confera un plus de confort, iar functiile inteligente ale acestor sisteme confera protectie. Pentru a beneficia de cele mai eficiente sisteme, alegeti intotdeauna atat produse de calitate cat si un montaj profesionist.
Solutiile de automatizari porti au la baza sisteme de tehnologie avansata, care ne fac viata mai usoara. Astfel, indiferent de vremea de afara dumneavoastra nu trebuie sa coborati din autoturism pentru a actiona portile. De asemenea, acestea prezinta cel mai inalt grad de siguranta in actionare, fiind ideale pentru siguranta copiilor. Cei mici vor fi feriti de orice risc de accidentare deorece aceste sisteme detecteaza orice obstacol aflat in apropierea portilor.
Un rol important pentru functionarea corespunzatoare a sistemelor de automatizari il are si procesul de montaj. Daca acestea nu sunt montate conform instructiunilor nu prezinta nici o garantie ca vor functiona cum trebuie. De aceea, apelati  la profesionisti, ei vor oferi intotdeauna un montaj de calitate. Indiferent daca alegeti sisteme automatizari porti culisante sau batante, orientati-va catre produse ce respecta standarde Europe de calitate.
Scharx.ro este compania care va pune la dispozitie sisteme profesionale de automatizari porti, alaturi de o paleta variata de produse incepand de la rulouri exterioare pana la grilaje pentru spatiile comerciale. Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre produsele si preturile aferente, vizitati acum www.scharx.ro.

Despre Kondor Invest

Scharx.ro este marca inregistrata a companiei Kondor Invest, infiintata in anul 2009. Misiunea noastra este de a oferi clientilor produsele de care au nevoie, atat pentru spatiile comerciale cat si rezidentiale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/sisteme-profesionale-de-automatizari-porti